Sisältöön
Synttärit alkoi – katso tarjoukset! Synttärit alkoi – katso tarjoukset!

Intersportin synttärit alkoi ja toi mukanaan huikeita tarjouksia!

Kunnon juhlat pärähtivät käyntiin! Intersportissa vietetään synttäreitä huikein tarjouksin ja tarjolla on nyt paljon kovia merkkilöytöjä kevään ykköslajeihin sekä vapaa-aikaan.

 

NAISET MIEHET LAPSET

* Tarjoukset ovat voimassa 1.4. asti niin kauan kuin varatut erät riittävät.



Grangers Merino Wash 300ml
Grangers Merino Wash 300ml

Merino Wash 300ml -pesuaine

Pesuaine merinovillaisille vaatteille ja asusteille.  Säilyttää villan omat luontaiset ominaisuudet eikä liuota kuiduista tärkeitä rasvoja pois.

 

12,90 €
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Pesuaine, joka on suunniteltu erityisesti merinovillaisille vaatteille ja asusteille. Erinomainen esim. merinoalusasujen hienovaraiseen pesuun. Säilyttää villan omat luontaiset ominaisuudet eikä liuota kuiduista tärkeitä rasvoja pois.

  • Vesipohjainen, ympäristöystävällinen Bluesign- sertifioitu koostumus. Sisältää myös setripuun uutetta, joka karkottaa koiperhosia.
  • Tilavuus 300 ml.

Käyttöohje:

1. Sulje vetoketjut ja tarranauhat.

2. Ravista pulloa ja kaada oikea määrä Merino Wash- ainetta pesukoneeseen. Käytä yksi korkillinen yhteen koneelliseen tai puoli korkillista käsinpesuun. 

3. Lisää vaatteet. Pese vaatteen pesuohjeiden mukaisella ohjelmalla johon sisältyy huuhtelu. Anna pesukoneen käydä läpi koko pesu- ja huuhteluohjelma. Älä käytä huuhteluaineita.

4. Anna kuivua narulla.

Tuote sisältää silmiä ärsyttäviä ainesosia.

 

Tuotenumero
GRF82

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Tarvikkeet, Grangers

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.