Sisältöön
-20% kaikista vaatteista Plussa-kortilla! Kaikki vaatteet -20% Plussa-kortilla ja koodilla PLUSSA20

Lisäale plussakortilla – kaikki vaatteet -20 %, myös tarjoushinnoista!

Saat nyt koodilla PLUSSA20 ja Plussa-kortilla -20 % alennuksen kaikista valikoimamme vaatteista – myös tarjoushinnoista! Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa su 21.7. asti. Hyödynnä etu ja löydä suosikkituotteesi kesään sekä tulevaan syksyyn!

Verkkokaupassa saat edun Plussa-kortilla ja koodilla: PLUSSA20

 

NAISET MIEHET LAPSETSweet Protection Commuter Mips Sweet Protection Commuter Mips Sweet Protection Commuter Mips Sweet Protection Commuter Mips Sweet Protection Commuter Mips Sweet Protection Commuter Mips Sweet Protection Commuter Mips Sweet Protection Commuter Mips
Sweet Protection Commuter Mips
Sweet Protection Commuter Mips
Sweet Protection Commuter Mips
Sweet Protection Commuter Mips
Sweet Protection Commuter Mips
Sweet Protection Commuter Mips
Sweet Protection Commuter Mips
Sweet Protection Commuter Mips

Commuter Mips -pyöräilykypärä

Commuter MIPS kypärä tyylitietoiselle pyöräilijälle kaupunkiin ja työmatkoille. Varustettu NTA-8776 sähköpyöräilysertifikaatilla.

129,00 €
Hinta verkossa
Normaalihinta: 159,00 €
30pv alin hinta: 129,00 € Lisätietoa
Väri
Valkoinen
Musta
Koko

Pyöräilykypärän valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Commuter-kypärä on tarkoitettu kaikille, jotka mieltävät, että pyörä on paras tapa liikkua. Tyylikäs, moderni ja minimalistinen muotoilu on vasta alkua. Tämä kypärä on täynnä teknologiaa, joka on suunniteltu suojaamaan ja tarjoamaan mukavuutta nykyajan pyöräilijälle, olipa kyseessä sitten kaistojen vaihtaminen yksivaihteisella pyörällä tai sähköpyörällä kiihdyttäminen. 

Ponihäntä-yhteensopiva Occigrip 360 fit -järjestelmällä voidaan säätää sekä korkeutta että ulottuvuutta helposti. Voit luottaa suojaavuuteen päivittäisissä matkoissasi tietäen, että Commuter MIPS täyttää EU:n, Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian pyöräilystandardit - sekä NTA 8776 -standardin sähköpyörille. Integroitu heijastava materiaali auttaa sinua myös erottumaan paremmin liikenteessä ja hämärässä. Koska tämä kypärä on päivittäinen varuste, olemme kehittäneet kypärälle erityisen paksun kuoren, joka kestää kolhuja ja lommoja, olipa se sitten jumissa kuntosalin kaapissa tai lukittuna pyörään työpaikan ulkopuolella.

Kypärä on varustettu MIPS teknologian lisävarusteella ehkäisemään aivoihin kohdistuvia kierteisiä liike-energioita mahdollisessa törmäyksessä.

Sertifikaatit

  • UKCA
  • NTA-8776
  • EN1078:2012 + A1:2012
  • CPSC 1203

Tuotenumero
845148

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sweet Protection

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.