Sisältöön

Swix BPL-80 BASE PROTECTION LIQUID 80 ML
Swix BPL-80 BASE PROTECTION LIQUID 80 ML

BPL-80 BASE PROTECTION LIQUID 80 ML -luistovoide

HUIPPU-UUTUUS! Maajoukkueille kehitetty säilytysvaha helposti käytettävässä nestemäisessä muodossa. Suojaa suksesi helposti, nopeasti ja siististi.

15,00 €
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Swix Base Protection Liquid (BPL) kehitettiin maajoukkueiden toivomuksesta. Suurien suksimäärien vahaaminen matkustusta ja säilytystä varten perinteisellä kuumavoitelulla vie aikaa, mutta on aiemmin ollut välttämätöntä pohjan ominaisuuksien suojaamiseksi. 

Nyt useat maajoukkueet ovat siirtyneet käyttämään BPL:ää. Puhdista luistopinnat ja levitä pohjaan kerros BPL nestettä, anna kuivua ja pakkaa sukset säilytykseen. Ennen hiihtoa siklaa kevyesti, harjaa ja voitele kelin mukaisella Swix Pro nestevoiteella. Helppoa, eikö!

Mikäli sinulla ei ole välineitä tai mahdollisuutta kuumavoiteluun, Swix Base Protection Liquid auttaa sinua pitämään suksen pohjan tiiviinä, suojaa kuviota ja näin parantaa merkittävästi luistoa ja nestemäisten voiteiden kulutuskestävyyttä. 

Tuotenumero
BPL-80

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Swix

Teknologiat

Fluor Free

Swix on ensimmäinen voidevalmistaja, joka korvaa ympäristölle haitalliset perfluoratut yhdisteet kaikissa suksivoiteissaan. Vuosien kehitystyön ja ympäri hiihtävää maailmaa tehdyn väsymättömän testauksen ansiosta uudet myrkyttömät voiteemme vastaavat kaiken tasoisten hiihtäjien vaatimuksiin. Aina harrastajasta maailmanmestariin. Swix Pro -voiteet on testattu kaikissa mahdollisissa ja mahdottomissa lumiolosuhteissa ja olleet avaintekijänä useissa mestaruushiihdoissa niin Suomessa kuin maailmalla.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.