Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Swix Pro Marathon 40g Swix Pro Marathon 40g
Swix Pro Marathon 40g
Swix Pro Marathon 40g

Pro Marathon 40g -luistovoide

Kisatason luisto helposti ja nopeasti merinorotovoiteluna. White puhtaalle, luonnonlumelle. Black likaiselle, karkealle lumelle.

45,00 €
Väri
Musta
Valkoinen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Swix Pro Marathon -luistovoiteet on kehitetty etenkin pitkien matkojen haasteita silmällä pitäen. Viime kaudella osoittivat kilpailukykynsä myös lyhyemmillä hiihtomatkoilla aina maailmancuptasoa myöten. Koostumuksensa ansiosta soveltuu erinomaisesti merinorotovoiteluun (T18W). Pro Marathon on varsin kova voide, eli raudoittaessa esisiklaus kannattaa tehdä jo voiteen ollessa vielä hieman lämmin. Jäähdyttyä siklaa ja harjaa huolellisesti.Sopii kilpailu- ja harjoittelukäyttöön sellaisenaan, sekä esim. Top Speed -nesteillä pinnoitettavaksi.

DHFF-4 Marathon white Fluor Free ,40g Swix Pro Marathon White on parhaimmillaan puhtaalla lumella hiihdettäessä. Uusi koostumus toimii erinomaisesti luonnonlumella ja sekalumella myös kylmemmillä keleillä. Suositeltu raudan lämpötila: 155°C

DHBFF-4 Marathon Black Fluor Free, 40g Swix Pro Marathon Black on kehitetty erityisesti märälle ja likaiselle lumelle. Lisäaineistuksen ansiosta vähentää kitkaa merkittävästi likaisella lumella, karkealla tykkilumella ja jopa kuivalla, aggressiivisella lumella. Suositeltu raudan lämpötila: 155°C 

 

Tuotenumero
DHFF-BFF

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Swix

Teknologiat

Fluor Free

Swix on ensimmäinen voidevalmistaja, joka korvaa ympäristölle haitalliset perfluoratut yhdisteet kaikissa suksivoiteissaan. Vuosien kehitystyön ja ympäri hiihtävää maailmaa tehdyn väsymättömän testauksen ansiosta uudet myrkyttömät voiteemme vastaavat kaiken tasoisten hiihtäjien vaatimuksiin. Aina harrastajasta maailmanmestariin. Swix Pro -voiteet on testattu kaikissa mahdollisissa ja mahdottomissa lumiolosuhteissa ja olleet avaintekijänä useissa mestaruushiihdoissa niin Suomessa kuin maailmalla.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.