Sisältöön

Toezz Bracer Viiltosuojaranneke
Toezz Bracer Viiltosuojaranneke

Bracer Viiltosuojaranneke -tarvike

TOEZZ PRO -viiltosuojaranneke on tehty suojaamaan rannetta ja käsivarsia viilloilta

19,95 €
Väri
Musta
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

TOEZZ PRO -viiltosuojaranneke on tehty suojaamaan rannetta ja käsivarsia viilloilta. Tuotteen joustava rakenne pitää rannekkeen hyvin paikoillaan liikkeessä. Tuote on mukavan pehmeä, sukkamainen, eikä häiritse pelaamista. TOEZZ PRO -viiltosuojaranneke on Leijona-joukkueen testaama ja käyttämä tuote. Ominaisuudet: • Joustava ja tukeva rakenne - Istuu hyvin ranteeseen, pysyy hyvin paikoillaan ja antaa tukea • Viiltosuojamateriaali - Suojaa viilloilta • Viiltosuojaranneke estää myös hien valumista hanskaan. Tuote on CE-merkitty: A2 luokka: antaa suojaa kevyestä keskitason viiltoja vastaan. Mikäli tuote rikkoontuu, lopeta tuotteen käyttäminen.

Koot: Alle 10 vuotiaat: JR (pituus 13 cm, halkaisija 7 cm) Nuoret ja aikuiset: S/M (pituus 11 cm, halkaisija 8 cm) Aikuiset: L/XL (pituus 13 cm, halkaisija 8 cm)

Tuotenumero
T6788-199

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Tarvikkeet, Toezz

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.