Sisältöön

Lasketteluhousut

Parhaat lasketteluhousut ovat mukavat, säänkestävät ja tyylikkäät. Lasketteluhousut ovat ehdoton varuste niin pulkkamäkeen kuin lasketteluunkin, sillä rinteessä vietetään yleensä useita tunteja tai jopa koko päivä. Rinteessä sääolosuhteet ovat yleensä vaativammat kuin maan tasolla: lämpötila saattaa olla varsinkin tuulisessa säässä tippua pakkasen puolelle. Jotta rinneaktiviteeteista saa kaiken ilon irti, lasketteluhousujen tulle olla lämpimät, säänkestävät ja hengittävät. Kevyesti topatut kuorihousut eristävät hyvin lämpöä ja suojaavat tuulelta sekä kosteudelta. Kuorimateriaalit toivat hyvin myös vauhdikkaammissa aktiviteeteissa, sillä niiden tekninen pinta hengittää tehokkaasti.

Millaiset lasketteluhousut ovat sinulle sopivimmat? Lasketteluhousut tarjoavat runsaasti valikoimaa niin materiaalien kuin tyylienkin puitteissa. Mikäli pidät kevyestä ja hengittävästä rinnevaatetuksesta, softshell-lasketteluhousut ovat sinulle paras valinta. Softshell tuntuu päällä miellyttävältä, sillä se on muita kuorimateriaaleja hengittävämpi ja joustavampi. Joustavan rakenteensa ansiosta softshell-lasketteluhousut myös istuvat tyylikkäästi. Softshell hylkii tehokkaasti tuulta ja kosteutta, mutta ei ole yhtä suojaavaa kuin Gore-Tex ja muut kalvomateriaalit. Jos mielessäsi on tuulen- ja vedenpitävät lasketteluhousut kaikkein vaativimpiin talvikeleihin, Gore-Tex-lasketteluhousut ovat paras valinta.

Lasketteluhousut ovat viimeisten vuosien aikana kehittyneet huimasti paitsi materiaaliratkaisuiltaan, myös tyylillisesti. Nykyisin saatavilla on paljon tyylikkäästi leikattuja ja kaikkiin värimieltymyksiin sopivia lasketteluhousuja. Mikäli tavoittelet trendikkäintä rinnetyyliä, valitse vartaloa myötäilevällä leikkauksella ja matalalla vyötäröllä varustellut lasketteluhousut. Jos mukavuus on ykkösjuttusi, valitse tukevalla korkealla vyötäröllä tai henkseleillä varustellut lasketteluhousut, jotka ovat malliltaan aavistuksen leveämmät. Oikeaa istuvuutta arvioidessa on tärkeää huomioida, että housujen sisään jää riittävästi tilaa alus- ja välikerroksille. Liian tiukat lasketteluhousut eivät lämmitä ja liian väljät lasketteluhousut tuntuvat liikkuessa raskaalta.

Mistä parhaat housut lasketteluun rinteeseen? Intersportin valikoimasta löydät kaikki laadukkaat ja tyylikkäät naisten lasketteluhousut, miesten lasketteluhousut ja lasten lasketteluhousut. Meiltä löydät kaikki tunnetut huippumerkit, kuten Halti-lasketteluhousut, Haglöfs-lasketteluhousut ja Peak Performance -lasketteluhousut. Valikoimasta löydät runsaasti tyylikkäitä malleja ja värejä, joista jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. Sopivimman mallin ja oikean koon valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Tilaa lasketteluhousut netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista päivittää myös muut lasketteluvaatteet ja -varusteet ajan tasalle. Katso esimerkiksi laskettelusukset, laskettelukypärät, laskettelutakit ja lasketteluhanskat.

Paljonko lasketteluhousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lasketteluhousut -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 420.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 84 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lasketteluhousut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Rinne Ski DX Pants W - naisten lasketteluhousut, Reima Proxima Reimatec toppahousut Jr - lasketteluhousut ja Helly Hansen Blizzard Insulated Pant W - naisten lasketteluhousut sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lasketteluhousut

4.42/5

Perustuu 160 arvosteluun