Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hybridipyörät
 • Kohderyhmä
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (1)
  1 / 1 tuotetta

  Crescent hybridipyörät

  Nautitko pitkistä pyöräilymatkoista ja kovemmista nopeuksista? Etsitkö polkupyörää työmatkapyöräilyyn tai kuntoiluun? Sopiva polkupyörä kumpaankin käyttötarkoitukseen löytyy hybridipyörämallistosta. Laadukkaita hybridipyöriä valmistaa muun muassa ruotsalainen Crescent. Jos olet esimerkiksi ahkera kuntopyöräilijä tai liikut työmatkat polkien, monipuolinen hybridipyörä on sinulle täydellinen valinta. Hybridipyörässä yhdistyvät sekä maantiepyörän keveys että maastopyörän tuki. Hybridipyörä on suosittu pyörämalli, eikä mikään ihme, sillä ne sopivat todella moneen käyttöön niin asfaltoiduille pyöräteille kuin pikkuteiden sorapinnoille. Crescent-hybridipyörä sopii aktiivipyöräilijälle niin vauhdikkaaseen ajoon kuin rauhallisempaankin menoon.

  Jotta Crecent-hybridipyörällä olisi helppo liikkua vaihtelevilla alustoilla, sen renkaat ovat aavistuksen tukevammat, kuin maantiepyörän. Hybridipyörä on maantiepyörän tavoin rakenteeltaan kevyt ja ketterä, joten se sopii hyvin kovempiinkin nopeuksiin. Jotta tavaroita on helppo kuljettaa mukana ja liikkuminen vilkkaassa kaupunkiympäristössä on turvallista, Crecent-hybridistä löytyy yleensä tavararitilä, levyjarrut sekä pyörän jalka.

  Onko mielessäsi tyylikäs Crescent-hybridipyörä? Intersportin suuresta valikoimasta löydät parhaat Crescent-hybridit työmatkapyöräilyyn ja kuntopyöräilyyn. Olipa mielessäsi Crescentin naisten hybridi tai Crescentin miesten hybridi, meiltä löydät etsimäsi helposti. Valikoimasta löydät paljon erilaisia malleja eri ajotyyleihin ja -mieltymyksiin. Jos pyörän oikea malli tai koko askarruttaa, sopivimman mallin valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Tilaa Crescent-hybridipyörä netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut varusteet pyöräilyyn – katso esimerkiksi pyöräilyvaatteetpyöräilykypärät ja pyöräilyvarusteet

  Paljonko Crescent hybridipyörät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Crescent hybridipyörät -kategorian tuotteet saat hintaan 949.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 949.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 1 tuotetta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.