Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Pyöräily

Intersportista löydät kaiken tarvittavan pyöräilyyn aina kotimaisista sähköpyöristä laadukkaisiin pyöräilyvaatteisiin. Tutustu valikoimaan ja löydä omat suosikkisi!

Mies ajaa Tunturin sähköpyörällä.
Poimi parhaat vinkit pyöräilykauteen
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Pyöräily kategoriat

Pyöräily

Pyöräillen pääset näppärästi paikasta toiseen samalla nauttien ulkoilmasta. Pyöräretki on kätevä tapa tutustua paikkoihin, sillä pyörällä liikut nopeasti ja ehdit nähdä enemmän ja mikä parasta: saat samalla hyödyllistä ja tehokasta liikuntaa. Myös monen työ- tai koulumatkat taittuvat kätevästi pyöräillen. Pyöräily sopii kaikenikäisille, -kokoisille ja -kuntoisille liikkujille. Voit nauttia pyöräilystä ympäri vuoden, säässä kuin säässä, kun valitset sopivan polkupyörän sekä pyöräilykypärän, pyöräilyvaatteet ja muut tarvittavat varusteet pyöräilyyn. Viime aikoina suureen suosioon nousseet sähköpyörät ovat loistava valinta myös pyörällä liikkumiseen – sähköpyöräily kasvattaa kuntoa ja tehokas moottori auttaa jaksamaan pidempiäkin ylämäkiä.

Polkupyörän valinta

Ensimmäinen askel pyörän valinnassa on tietää käyttötarkoitus: Etsitkö pyörää rauhalliseen kaupunkipyöräilyyn, vauhdikkaaseen maastopyöräilyyn vai työmatkapyöräilyyn maanteille? Seuraavaksi valitaan oikeankokoinen runko, sillä sopiva pyörä mahdollistaa hyvän ajoasennon. Tämän jälkeen satula säädetään oikeaan korkeuteen. Polkupyörä kannattaa vielä koeajaa ennen ostopäätöksen tekemistä. Ostamisen jälkeen muistathan pitää huolen, että pyörähuolto tehdään säännöllisesti, jotta pyörä kestäisi pidempään ja samalla myös ajo-ominaisuudet ja -turvallisuus säilyvät.

Vaatteet, kypärät ja muut tarvikkeet pyöräilyyn

Ennen kuin lähdet pyöräilemään, huolehdi että sinulla on kunnollinen pyöräilykypärä. Turvallinen pyöräilykypärä on oikean kokoinen, huolellisesti kiinnitetty ja eurooppalaisen CE-turvallisuusstandardin mukaisesti merkitty. Kaupunkipyöräilijä tai satunnainen sunnuntaipolkija pärjää pyöräillessä mukavilla ja säänkestävillä urheiluvaatteilla. Jos kuitenkin poljet pidempiä matkoja kovilla nopeuksilla tai harrastat esimerkiksi kilpapyöräilyä, sinun kannattaa hankkia asianmukaiset pyöräilyvaatteet ja -kengät. Pyöräilyn turvallisuuden takaamiseksi kannattaa tutustua myös polkupyörän valoihin, joka takaa näkyvyyden liikenteessä.

Tutustu laajaan pyöräilytarvikkeiden valikoimaan

Mistä löytyvät sopivat varusteet pyöräilyyn? Intersportista löydät kaikki varusteet pyöräilyyn, olitpa sitten aloittelija tai kokenut pyöräilijä. Omaa polkupyörää ostettaessa kannattaa hyödyntää myös asiantuntevia myyjiämme, jotta omiin käyttötarpeisiin sopiva polkupyörä löytyy. Valikoimastamme löydät polkupyöriä muun muassa merkeiltä NopsaNakamuraTunturiNishiki ja Crescent. Valikoimastamme löydät parhaat naisten polkupyörät, miesten polkupyörät sekä lasten polkupyörät.