Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Gerber

Gerber

Gerber monitoimityökalut ratkaisevat haasteita niin joka päiväisessä arjessa kuin unelmien retkillä. Gerber monitoimityökaluista löytyy jokaiseen käyttötarkoitukseen sopiva tuote pienistä avaimenperässä mukana kulkevista työkaluista vaativampienkin haasteiden ratkaisijoihin. Tarvitsit monitoimityökaluusi sitten erilaisia pihtejä, veitsiä, sahaa tai ruuvimeisseleitä, mukana kulkevaa viinipullon avaajaa tai johdon kuorijaa tai melkein mitä vain voit kuvitella - Gerber monitoimityökaluista löytyy jokaiseen tarpeeseen ratkaisu.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.