Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetGerber

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Gerber
 • Väri
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta
  Gerber

  Gerber monitoimityökalut ratkaisevat haasteita niin joka päiväisessä arjessa kuin unelmien retkillä. Gerber monitoimityökaluista löytyy jokaiseen käyttötarkoitukseen sopiva tuote pienistä avaimenperässä mukana kulkevista työkaluista vaativampienkin haasteiden ratkaisijoihin. Tarvitsit monitoimityökaluusi sitten erilaisia pihtejä, veitsiä, sahaa tai ruuvimeisseleitä, mukana kulkevaa viinipullon avaajaa tai johdon kuorijaa tai melkein mitä vain voit kuvitella - Gerber monitoimityökaluista löytyy jokaiseen tarpeeseen ratkaisu.

  Paljonko Gerber tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Gerber-kategorian tuotteet saat hintaan 26.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 63.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Gerber tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Gerber Suspension monitoimityökalu, Gerber Crucial monitoimityökalu hihnaleikkurilla ja Gerber Suspension NXT monitoimityökalu.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.