Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Warmer longer, warmer faster

Haglöfsin Mimic-takki on juuri oikea lämmittämään innovatiivisen materiaalin, grafeenin, ansiosta niin kaupungissa kuin luonnossakin. Grafeeni johtaa ja eristää tehokkaasti ja tasaisesti kehon lämpöä, pitäen sinut lämpimänä pidempään. 

Haglöfs Mimic

Haglöfsin Mimic-takki on hyvin suorituskykyinen ja sopii loistavasti aktiiviseen elämäntyyliin. Mimic on erityinen siitä, että siinä on käytetty Mimic Platinum-keinokuitua, joka lämmittää yhtä hyvin kuin untuva. Kun tämän keinokuidun yhdistää kehon lämpöä johtavaan grafeeniin, niin lämpö jakautuu tasaisesti. Näin pysyt lämpimänä kauemmin, olit sitten urbaanissa ympäristössä tai luonnossa.

Grafeeni on Nobel-palkittu materiaali, jota nykyään voidaan hyödyntää useissa eri tuotteissa, kuten paristoissa ja kosketusnäytöissä. Takin valmistusta varten grafeenia on yhdistetty polyamidiin, jolloin materiaali lämpenee nopeammin kuin tavalliset lämpöä eristävät materiaalit. Tämä ominaisuus tekee juuri Mimic-takista erityisen.

Tutustu ja hanki omasi verkosta tai lähimmästä Intersportin myymälästä.

Paljonko Haglöfs mimic -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Haglöfs mimic -kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 209.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Haglöfs mimic -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Haglöfs Mimic Silver Pant Women, Haglöfs Särna Mimic Hood Women ja Haglöfs Salix Mimic Proof Parka W.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Haglöfs mimic

4.64/5

Perustuu 39 arvosteluun