Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Haglöfs mimic
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (8)
  8 / 8 tuotetta
  Warmer longer, warmer faster

  Haglöfsin Mimic-takki on juuri oikea lämmittämään innovatiivisen materiaalin, grafeenin, ansiosta niin kaupungissa kuin luonnossakin. Grafeeni johtaa ja eristää tehokkaasti ja tasaisesti kehon lämpöä, pitäen sinut lämpimänä pidempään. 

  Haglöfs Mimic

  Haglöfsin Mimic-takki on hyvin suorituskykyinen ja sopii loistavasti aktiiviseen elämäntyyliin. Mimic on erityinen siitä, että siinä on käytetty Mimic Platinum-keinokuitua, joka lämmittää yhtä hyvin kuin untuva. Kun tämän keinokuidun yhdistää kehon lämpöä johtavaan grafeeniin, niin lämpö jakautuu tasaisesti. Näin pysyt lämpimänä kauemmin, olit sitten urbaanissa ympäristössä tai luonnossa.

  Grafeeni on Nobel-palkittu materiaali, jota nykyään voidaan hyödyntää useissa eri tuotteissa, kuten paristoissa ja kosketusnäytöissä. Takin valmistusta varten grafeenia on yhdistetty polyamidiin, jolloin materiaali lämpenee nopeammin kuin tavalliset lämpöä eristävät materiaalit. Tämä ominaisuus tekee juuri Mimic-takista erityisen.

  Tutustu ja hanki omasi verkosta tai lähimmästä Intersportin myymälästä.

  Paljonko Haglöfs mimic -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Haglöfs mimic -kategorian tuotteet saat hintaan 109.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 169.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Haglöfs mimic -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Haglöfs Mimic Silver Pant Women, Haglöfs Salix Mimic Proof Parka W ja Haglöfs Mimic Silver Pant Men.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Haglöfs mimic

  4.75/5

  Perustuu 20 arvosteluun