Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiHalti teltta

Halti edustaa kotimaista ulkoilu-, urheilu- ja retkeilytuotteiden osaamista. Halti tunnetaan huippulaadukkaiden ja edistyksellisten materiaalien edelläkävijänä. Sen valikoimasta löytyy runsas kirjo eri lajeihin suunnattuja vaatteita, jalkineita ja varusteita. Oli kyseessä sitten ulkoilutakki tai retkeilyyn tarkoitettu reppu, Haltin tuotteet erottuvat toiminnallisuutensa ja loistavien teknisten ominaisuuksiensa lisäksi aina yksilöllisellä tyylillään. Haltin onkin designiltaan skandinaavinen ja minimalistisen tyylikäs. Näiden ominaisuuksien valossa brändistä on tullut suomalaisten suosikki, johon luottavat myös huippu-urheilijat. Haltin vaatteisiin ja varusteisiin luottavat erityisesti retkeilijät, jotka ovat tottuneet vaikeakulkuisiin maastoihin ja vaiheleviin sääoloihin. Halti-teltta onkin monen retkeilijän ykkösvalinta.

Haltin suuresta telttavalikoimasta löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja erikokoisille retkeilyryhmille ja vaativiinkin tarpeisiin:

  • Kompakti Halti 2 hengen teltta on näppärä ja monikäyttöinen vaihtoehto.
  • Halti 4 hengen teltta sopii hyvin esimerkiksi perheen retkelle.
  • Suurellekin retkiseurueelle soveltuu tilava Halti 6 hengen teltta.
  • Kolmen vuodenajan Halti-teltta sopii monopuoliseen kevät-, kesä- ja syyskäyttöön.

Millaista telttaa sinä etsit? Intersportin suuresta retkeilyvalikoimasta löydät kaikki parhaat Halti-teltat retkeilyyn. Löydät meiltä laadukkaat, kestävät ja monikäyttöiset Halti-teltat kaikkiin vuodenaikoihin sekä suuremmille että pienemmille retkeilyseurueille. Olipa mielessäsi kupoliteltta tai suuri 6 hengen Halti-teltta, löydät meiltä etsimäsi. Meiltä löydät myös Halti-telttojen varaosat. Kun olet etsimässä juuri sinun käyttötarpeeseesi parhaiten soveltuvaa telttaa, asiantuntevat myyjämme ovat apunasi Intersport-kaupassa. Tilaa Halti-teltta tai tutustu brändin valikoimaan kaupassa. Mikäli retkeily tai vaellus ovat intohimosi, muista hankkia myös muut tarpeelliset vaatteet ja varusteet maastoon –  tutustu esimerkiksi retkeilytakkeihin, retkeilyhousuihin, vaelluskenkiin ja rinkkoihin.

Paljonko Halti teltat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Halti teltat -kategorian tuotteet saat hintaan 139.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 399.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Halti teltat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti TUNDRA XL 3000 - nuorten teltta, Halti Xpd Finland2 Vaellusteltta ja Halti Xpd Finland3 Vaellusteltta.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.