Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Vaelluskengät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (88)
  88 / 88 tuotetta
  Nauti retkeilystä enemmän vinkeillämme
  Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
  Rajaa valikoimaa

  Vaelluskengät kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Vaelluskengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Merrell Vego MLD Leather WTPF W - naisten vaelluskengät, Merrell Speed Strike Mid GTX W - naisten vaelluskengät ja Viking Hovet Mid WP - vaelluskengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Merrell.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Amphibio II M - miesten vaelluskengät, jonka hinta on 49.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 49.90 € - 319.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko vaelluskengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat vaelluskengät -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 319.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 88 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat vaelluskengät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Merrell Vego MLD Leather WTPF W - naisten vaelluskengät, Merrell Speed Strike Mid GTX W - naisten vaelluskengät ja Viking Hovet Mid WP - vaelluskengät sekä suosituin merkki on Merrell.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: vaelluskengät

  4.44/5

  Perustuu 198 arvosteluun