Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetVaelluskengät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Vaelluskengät
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (81)
  81 / 81 tuotetta
  Nauti retkeilystä enemmän vinkeillämme
  Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
  Rajaa valikoimaa

  Vaelluskengät kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Vaelluskengät ja muut Retkeilykengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Vaelluskengät verkkokaupassamme ovat Salomon Shoes Outline Prism W - naisten vaelluskengät, Kamik Bone Gtx Mid Jr Välikausikenkä - vaelluskengät ja Salomon Robson Mid Gtx W - naisten vaelluskengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Amphibio II M - miesten vaelluskengät, jonka hinta on 39.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 69.90 € - 279.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko vaelluskengät maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Vaelluskengät-kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 279.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 48 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat vaelluskengät?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Shoes Outline Prism W - naisten vaelluskengät, Kamik Bone Gtx Mid Jr Välikausikenkä - vaelluskengät ja Salomon Robson Mid Gtx W - naisten vaelluskengät sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: vaelluskengät

  4.48/5

  Perustuu 137 arvosteluun