Sisältöön

Army leather heli ski

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Army leather heli ski
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet

  Antamillasi hakuehdoilla ei löytynyt yhtään tuotetta

  Hestra Army Leather Heli Ski

  Hestra Army Leather Ski -lasketteluhanskat ovat Hestran kaikista suosituin käsinemalli - eikä mikään ihme; käsineet on valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista ja sopivat äärimmäisiinkin olosuhteisiin. Käsineen päällikangas on tuulen- ja vedenpitävää ja hengittävää kolmikerroksista Hestra Triton polyamidikudosta. Kämmenpuoli on valmistettu todella kestävästä Army Leather vuohennahkamateriaalista. Käsineessä on irrotettava vuorikangas, joka lisää käsineen käyttöikää, sillä se voidaan pestä tai vaihtaa uuteen. Lisäksi Hestra Army Leather Heli Ski -käsineiden pitkät varret lumilukolla, karabiinikiinnikeet ja ranteeseen kiinnitettävät lenkit pitävät lumen ja kylmän ilman ulkona.

  Kunnon lasketteluhanskat viimeistelevät lämpimän ja säänkestävän laskettuasun, joten käsineisiin kannattaa todella panostaa. Huippuominaisuuksiensa ansiosta Hestra Army Leather Heli Ski -käsineistä on tullut monien vapaalaskijoiden, vuoristo-oppaiden, helihiihtäjien ja hiihdonopettajien luottokäsine.

  Etsitkö lämmittäviä laskettelukäsineitä talven kylmiin sääoloihin? Intersportista löydät lämpimät Hestra Army Leather Heli Ski -lasketteluhanskat sekä muiden merkkien käsineet. Tilaa käsineet netistä tai osta ne lähimmästä Intersport-myymälästäsi.

  Paljonko Hestra army leather heli ski maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Hestra army leather heli ski-kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 139.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Army leather heli ski

  4.5/5

  Perustuu 2 arvosteluun