Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Nike free
 • Kohderyhmä
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet

  Antamillasi hakuehdoilla ei löytynyt yhtään tuotetta

  Nike Free & Nike Free Run

  Nike on yksi maailman johtavimmista urheilubrändeistä, joka tunnetaan funktionaalisten, korkealaatuisten ja trendikkäiden vaatteiden, jalkineiden ja varusteiden valmistajana. Urheilun saralla Nike on erikoistunut esimerkiksi juoksuun, treenaamiseen, koripalloon, jalkapalloon ja golfiin tarkoitettuihin teknisiin vaatteisiin ja jalkineisiin. Nike tunnetaan myös urbaanin tyylikkäistä vapaa-ajan vaatteista ja lenkkareista, jotka ovat vuosikymmenten ajan luoneet uusia katumuodin trendejä. Suuren suosion ovat saaneet Nike-lenkkarit, jotka soveltuvat sekä urheiluun että rentoon vapaa-ajan käyttöön. Yksi suosituimmista Nike-kenkämalleista onkin monipuolinen ja ajattoman tyylikäs Nike Free. Nike Free toimii niin juoksussa, treeneissä kuin rennossa citytyylissä.

  Ikonisten Nike Free ja Nike Free Run -kenkien salaisuus on ohut ja joustava pohja, joka vaimentaa kevyesti ja laajenee askelluksen mukaan. Kevyt ulkopohja ja pyöristetty kantaosa myötäilevät jalan luonnollista liikerataa ja tarjoavat siten luonnollisen askeltuntuman. Nike Free -kengän ainutlaatuisen pohjan suunnittelutyön taustalla oli alkujaan ajatus kengästä, joka tuntuu yhtä kevyeltä ja vapaalta kuin paljas jalka. Tutkimustyön tuloksena Nike loi kengän, jossa on huomioitu jalan luonnollinen alastulokulma, paine sekä varpaiden asento. Ainutlaatuisen pohjarakenteen lisäksi Nike Free -kenkien mukavuutta lisää kevyt ja hengittävä pintamateriaali. Kenkä on tyyliltään minimalistisen tyylikäs, jonka vuoksi sopii oivallisesti myös vapaa-ajan käyttöön ja mihin tahansa asukokonaisuuteen. Nike Free -kengistä löytyy paljon erilaisia malleja ja värivaihtoehtoja moneen makuun ja käyttötarkoitukseen.

  Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki tyylikkäät ja huippumukavat Nike Free ja Nike Free Run -kengät juoksuun, treeniin ja rentoon vapaa-ajan käyttöön. 

  Nike Free -kengistä on saatavilla paljon erilaisia värivaihtoehtoja sekä miehille, naisille ja lapsille sopivat mallit. Mikäli kaipaat apua sinulle sopivan koon tai mallin valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua valinnassa. Tilaa Nike Free ja Nike Free Run -kengät netistä tai osta ne kätevästi lähimmästä Intersport-kaupasta. Jos pidät sporttisesta katumuodista ja tyylikkäistä urheiluvaatteista, tutustu myös muihin Nike-vaatteisiin ja -kenkiin. Katso esimerkiksi Nike Air Max -kengät, Nike-hupparit, Nike-takit, Nike-trikoot ja Nike-varusteet.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.