Sisältöön

Polar Ignite 3

Tyylikäs hyvinvointi- ja fitnesskello, jonka avulla voit elää energisempää elämää. 

Aloita päiväsi energisesti Polar Ignite 3 ‑kellolla – moderni hyvinvointi- ja fitnesskello joka antaa juuri sinulle räätälöityä opastusta. Seuraa kaikkea aktiivisuuttasi ja untasi sekä näe sinulle tärkeät tilastot kauniin kirkkaalta ja korkearesoluutioiselta kosketusnäytöltä, jossa on räätälöitäviä widgettejä.

Syke ranteesta

Mittaa sykkeen ranteesta Polar Precision Prime™ ‑yhdistelmäsensoriteknologialla.

Tarkka GPS

Seuraa nopeutta, matkaa ja reittiä GPS:n avulla.

Hoitaa suunnittelun puolestasi

Mittaa palautumisesi yön aikana, seuraa untasi, tarjoaa valmiita treeniohjelmia ja hengitysharjoituksia.

Mikä sinua motivoi treenaamaan?
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Polar Ignite -fitnesskello

Polar tunnetaan erityisesti laadukkaista sykemittareista ja aktiivisuusrannekkeista. Polarin tarkan syketeknologian avulla seuraat urheilusuorituksiasi ja edistymistäsi suosikkilajissasi. Polarin mittareista löytyy sopiva malli lajiin kuin lajiin, kuten juoksuun, hiihtoon, pyöräilyyn tai uintiin. Oliko mielessäsi laadukas ja tyylikäs Polar-sykemittari? Polar Ignite -fitnesskellosta löytyy kaikki oleelliset ominaisuudet, mitä urheilukellolta vaaditaan. Polar Ignite tukee optimaalisesti juuri sinun harjoittelua ja lajiasi. Saat tarkkaa dataa harjoittelustasi, jonka avulla kehityt ja hiot omia suorituksiasi vielä entistäkin paremmiksi.

Oletko jo pitkään miettinyt Polar-sykemittarin hankintaa? Polar Ignite auttaa sinua saavuttamaan todellisen potentiaalisi ja auttaa sinua koettelemaan rajojasi fiksusti. Polar Ignite on paras mahdollinen treenikumppani, joka hoitaa suunnittelun puolestasi: se muun muassa mittaa palautumisesi yön aikana, seuraa untasi ja tarjoaa valmiita treeniohjelmia, jotka vastaavat päivän valmiustasoasi. Polar Ignite -urheilukello mahdollistaa erilaisten urheilusuoritusten seuraamisen. Olitpa lähdössä lenkille tai ryhmäliikuntatunnille, saat parhaan hyödyn irti harjoittelustasi Polar Ignite -fitnesskellon avulla. Polar Ignite mittaa sykkeen ranteesta, seuraa nopeutta, matkaa ja etäisyyttä GPS:n avulla.

Etsitkö monipuolista urheilukelloa, jolla seurata harjoitteluasi? Intersportin suuresta valikoimasta löydät huippulaadukkaat Polar-urheilukellot, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Valikoimastamme löydät esimerkiksi Polar Ignite -fitnesskellon, jonka avulla teet urheilusta entistäkin monipuolisempaa ja tuloksellisempaa. Olitpa vasta aloittanut urheiluharrastuksesi tai jo kokenut liikkuja, Polarin valikoimasta löydät juuri sinun harjoitteluusi sopivan sykekellon. Tilaa Polar Ignite netistä tai tutustu merkin valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos urheilu on lähellä sydäntäsi, muista hankkia myös muut tärkeät varusteet treeneihisi. Katso esimerkiksi treenivaatteet, juoksuvaatteet ja juoksukengät.

Paljonko Polar ignite -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Polar ignite -kategorian tuotteet saat hintaan 339.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 399.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Polar ignite -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Polar Ignite 3 - rannesykemittari, Polar Ignite 3 Titan Sil - rannesykemittari ja Polar Ignite 3 Titan Lthr - rannesykemittari.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.