Sisältöön
Intersport Outlet jopa -60%! Intersport Outlet jopa -60%!

Intersport Outletista huippumerkkien löytöjä jopa -60%!

Nappaa parhaat merkkidiilit poistohintaan verkkokaupan Outletista. Rajoitetun ajan saatavilla olevista Outlet-tarjouksista voit tehdä todellisia huippulöytöjä jopa 60% alennuksella.

KATSO TARJOUKSET

*Outlet-tarjoukset ovat voimassa vain Intersportin verkkokaupassa ja tuotteet tunnistat "Outlet" -tunnuksesta. Polar

Polar valikoimasta löydät laadukkaat sykemittarit aina aloittelijaa motivoivasta perusmallista aktiiviliikkujan tuotteisiin.

Inspiraatiota treenaamiseen
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Polar kategoriat

Polar

Polar on suomalainen sykemittareiden, aktiivisuusrannekkeiden sekä muiden urheilun tukena käytettävien teknologisten laitteiden valmistaja. Polarilla on erittäin laaja tuotemallisto ja valikoima kattaakin kaiken aina aloittelijaa motivoivasta perusmallista aktiiviliikkujan tuotteisiin. 

Polarin sykemittarit ovat laadukkaita ja helppokäyttöisiä ja niitä löytyy erilaisille liikkujille eri hintaluokissa. On siis vapaasti valittavissa kuinka paljon ominaisuuksia omalta mittariltaan haluaa – Polar tarjoaa varmasti vaihtoehdon kaikkiin tarpeisiin. Valikoimasta löytyy muun muassa Polar Grit X, Vantage ja Ignite. Grit X ja Vantage ovat multisport rannekkeita, jotka on kevyitä ja siten tarkoitettu kovempiinkin urheilusuorituksiin. Vantage sopii kunnianhimoisille urheilijoille ja Grit X taas ulkona urheileville. Ignite sen sijaan toimii loistavasti fitnesskellona ja sopii harrastajille, jotka haluavat huolehtia monipuolisesta liikunnasta.

Lisäksi Intersportin valikoimasta löytyy Polarin aktiivisuusrannekkeet, jotka kannustavat liikkumaan päivittäin, sekä Polarin sykevyön avulla toimivia sykemittareita. Laitteita ja niihin vaihdettavia rannekkeita löytyy myös monen värisenä, joten myös ulkonäköön pääsee vaikuttamaan laitetta valitessaan. Tutustu valikoimaan ja löydä oma suosikkisi!

Arvostelut: Polar

4.24/5

Perustuu 34 arvosteluun