Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Polar vantage
 • Väri
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta
  1 väri
  Polar
  Vantage V2
  449,00 €
   
  Polar
  Vantage M2
  299,00 €
  199,00 €
  30 pv alin hinta: 199,00 €
   
  Polar
  Vantage M sykemittari
  279,00 €
  199,00 €
  30 pv alin hinta: 199,00 €
  3 väriä
  Polar
  Vantage V2 HR
  549,00 €
  3 väriä
  Polar
  Vantage V2
  499,00 €
  399,00 €
  30 pv alin hinta: 399,00 €
  Polar Vantage M2

  Polar Vantage M2 on suunniteltu toimimaan kaikkein kovimmissakin treeneissä. Alan johtava teknologia auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja nousemaan takaisin kehään entistä vahvempana. Ammattilaisen asenteella.

  POLAR VANTAGE M2

  Polar on suomalainen urheilun tukena käytettävien teknologisten laitteiden valmistaja. Polarin ensiluokkaiset sykemittarit ovat tunnettuja erityisesti kestävyydestään ja tarkkuudestaan. Urheilijat kaikkialla maailmassa luottavat Polariin suorituskykynsä optimoinnissa. Löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva sykemittari Polarin uutuusmalleista, jotka löytyvät nyt Intersportin valikoimasta! Polarin Vantage multisport-kellot on suunniteltu helpottamaan jokaista urheilijaa saavuttamaan täyden potentiaalinsa lajista riippumatta.

  Polar Vantage V2 on premium-urheilukello, jossa on samassa paketissa Polarin koko urheiluosaaminen. Se on tyylikäs ulkoa ja älykäs sisältä - Polar Vantage V2 muuttaa kehosi signaalit dataksi, jonka avulla pystyt suunnittelemaan paremmin, treenaamaan fiksummin ja palautumaan täysin. Kellossa on edistyksellinen rannesykkeenmittaus ja GPS. Siitä löydät myös älykellojen keskeiset ominaisuudet: musiikinhallinnan, sään ja puhelimen ilmoitukset.

  Polar Vantage M2

  Polar Vantage M2 on älyominaisuuksilla varustettu multisportkello, joka on suunniteltu toimimaan kaikkein kovimmissakin treeneissä. Nouse takaisin kehään entistä vahvempana ja hyödynnä kattavaa valikoimaa ominaisuuksia, joihin sisältyy paljon muutakin kuin vain tarkka sykeseuranta ja integroitu GPS. Tarkastele tietoja unenlaadustasi Nightly Rechargen avulla ja hyödynnä FitSparkin kunkin päivän valmiuteesi pohjautuvia treeniehdotuksia. Paranna juoksusuoritustasi juoksuohjelmamme avulla ja käytä Training Load Pro ‑toimintoa kehosi treenikuormituksen seurantaan. Lisäksi kellon muut ominaisuudet, kuten musiikin hallinta, älykäs tankkausavustaja sekä säätiedot, auttavat pitämään sinut ajan tasalla.

  Polar Vantage V

  Harjoittele älykkäämmin ja löydä sisäinen voittajasi käyttämällä huippuluokan multisport-urheilukelloa. Polar Vantage V on suunniteltu ammattiurheilijoille – ja kaikille, jotka treenaavat kuin ammattilaiset. Jos etsit uusinta teknologiaa hyödyntävää, vedenpitävää harjoittelukumppania on Polar Vantage V täydellinen valinta. Myös tässä mallissa hyödynnetään uusinta teknologiaa, jonka avulla suorituksesi maksimoiminen on helpompaa. Polar Precision Prime –yhdistelmäanturiteknologia seuraa sykettä tarkasti haastavimmissakin olosuhteissa.

  Paljonko Polar vantage -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Polar vantage -kategorian tuotteet saat hintaan 54.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 549.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Polar vantage -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Polar Vantage M sykemittari, Polar Vantage V2 ja Polar Vantage V2 HR.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Polar vantage

  4.71/5

  Perustuu 17 arvosteluun