Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Primus
 • Kohderyhmä
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Primus

  Primus on tunnettu retkikeittimistään ja muista retkeilyyn tarkoitetuista tarvikkeista ja varusteista, joilla etenkin ruuanlaiton sujuvuus ja mukavuus retkeillessä on taattu. Tämä on varmaa, sillä jopa ensimmäinen ihminen Etelänavalla, Roald Amudsen, käytti vuonna 1911 Primuksen keitintä valmistaessaan ruokaa Etelänavalla. Myös Sir Edmund Hillary ja Tenzing Norgay, ensimmäiset ihmiset Mount Everestillä vuonna 1953, luottivat Primuksen keittimiin maailman korkeimmalla vuorella. Nämä esimerkit kertovatkin merkin ja Primus-tuotteiden luotettavuudesta, kestävyydestä ja toimivuudesta olosuhteista riippumatta. 

  Intersportista löydät kattavan valikoiman Primuksen tuotteita, muun muassa huippulaadukkaat retkikeittimet. Primuksen retkikeittimiä löytyy eri lisäosilla varustettuna. Tutustu Primuksen valikoimaan lähimmässä Intersport-myymälässäsi tai verkkokaupassa. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua mieluusti valitsemaan juuri sinulle sopivat varusteet retkeilyyn.

  Paljonko Primus maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Primus -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Primus ?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Primus Mimer Kit - retkikeitin, Primus Essential Trail Kit - retkikeitin ja Primus Essential Trail Stove - retkikeitin.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.