Sisältöön
Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksis... Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kesään huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset

Nopsa lasten pyörät -20% – myös tarjoushinnoista!

Nyt kaikki Nopsa lasten pyörät (12",16",20") -20% lisäalennuksella. Alennuksen saat Plussa-kortilla sekä koodilla: NOPSA20

Nopsa lasten pyörätPro touch

– Teknisiä materiaaleja ja toimivaa muotoilua

Pro Touch kategoriat

Pro Touch

Pro Touch on juoksijan luottomerkki, jonka tuotteet löydät Suomessa Intersportin valikoimista. Pro Touch tarjoaa juoksun lisäksi varusteita ja vaatteita sekä jalkineita myös jalkapalloon ja sisäpeleihin. Tuotekirjoon kuuluu etenkin vaatteita, joista juoksijalla on valittavinaan alaosaan niin Pro Touchin trikoita, shortseja kuin väljempiäkin juoksuun ja treeniin sopivia housuja. Yläosaan sopivat joko Pro touchin topit, t-paidat tai pitkähihaiset juoksupaidat, jonka lisäksi kannattaa lämpötilan mukaan ylle hankkia Pro Touchin juoksutakki.

Juoksijan tärkein hankinta on tietenkin hyvä pari juoksukenkiä, joita löytyy valikoimamme Pro Touchin kengistä edullisesti. Valikoima painottuu erityisesti aloittelevan juoksijan kenkiin ja lasten juoksukenkiin. Kenkien lisäksi jalat kannattaa varustaa hyvillä juoksusukilla, joita myös ProTouchin tarjonnasta löytyy. Normaalien sukkien lisäksi on Pro Touchin kompressiosukkia ja –säärystimiä. Juoksijan asu viimeistellään asusteilla, kuten lippiksellä ja hanskoilla.

Jalkapalloon löydät valikoimasta esimerkiksi Pro touchin edullisia nappiksia, suojia sekä maalivahdin hanskoja. Näistä on helppo koota jalkapalloilijan aloitussetti. Lisäksi sisäpelikenkiin löytyy jonkin verran tarjontaa ja erityisesti lasten sisäpelikengät ja juoksukengät on huomioitu hyvin. Mikäli etsit siis perusliikuntavarusteita arkeen tai lapselle koulun liikuntatunneille tai välitunneille, kannattaa ehdottomasti tutustua Pro Touchin laajaan valikoimaan.

Arvostelut: Pro Touch

3.85/5

Perustuu 26 arvosteluun