Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Pro touch

– Teknisiä materiaaleja ja toimivaa muotoilua

Pro Touch kategoriat

Pro Touch

Pro Touch on juoksijan luottomerkki, jonka tuotteet löydät Suomessa Intersportin valikoimista. Pro Touch tarjoaa juoksun lisäksi varusteita ja vaatteita sekä jalkineita myös jalkapalloon ja sisäpeleihin. Tuotekirjoon kuuluu etenkin vaatteita, joista juoksijalla on valittavinaan alaosaan niin Pro Touchin trikoita, shortseja kuin väljempiäkin juoksuun ja treeniin sopivia housuja. Yläosaan sopivat joko Pro touchin topit, t-paidat tai pitkähihaiset juoksupaidat, jonka lisäksi kannattaa lämpötilan mukaan ylle hankkia Pro Touchin juoksutakki.

Juoksijan tärkein hankinta on tietenkin hyvä pari juoksukenkiä, joita löytyy valikoimamme Pro Touchin kengistä edullisesti. Valikoima painottuu erityisesti aloittelevan juoksijan kenkiin ja lasten juoksukenkiin. Kenkien lisäksi jalat kannattaa varustaa hyvillä juoksusukilla, joita myös ProTouchin tarjonnasta löytyy. Normaalien sukkien lisäksi on Pro Touchin kompressiosukkia ja –säärystimiä. Juoksijan asu viimeistellään asusteilla, kuten lippiksellä ja hanskoilla.

Jalkapalloon löydät valikoimasta esimerkiksi Pro touchin edullisia nappiksia, suojia sekä maalivahdin hanskoja. Näistä on helppo koota jalkapalloilijan aloitussetti. Lisäksi sisäpelikenkiin löytyy jonkin verran tarjontaa ja erityisesti lasten sisäpelikengät ja juoksukengät on huomioitu hyvin. Mikäli etsit siis perusliikuntavarusteita arkeen tai lapselle koulun liikuntatunneille tai välitunneille, kannattaa ehdottomasti tutustua Pro Touchin laajaan valikoimaan.

Arvostelut: Pro Touch

4.04/5

Perustuu 73 arvosteluun