Sisältöön

Rukka sadetakit

Toisinaan Suomen vaihtelevissa keliolosuhteissa takeilta vaaditaan poikkeuksellisen hyvää vedenpitoa. Jos et halua tinkiä tyylistä ja mukavuudesta sadekelin osuessa kohdalle, valitse yllesi klassinen Rukka sadetakki, joka käy trendikkään ulkomuotonsa ansiosta yhtä hyvin kaupungissa kuin ulkoilussakin. Rukka sadetakki ei anna sadesään lannistaa vaan pitää olosi mukavana, kun keli on kostea ja kolea. Sadetakki on suunniteltu antamaan sinulle paras mahdollinen suoja vaihtelevissa sääolosuhteissa. Korkealaatuisessa Rukka sadetakissa yhdistyy huippuunsa hiottu vedenpitävyys, mukavuus ja tyylikäs muotoilu. Rukka sadetakki on ansainnut paikkansa luottovaatteiden joukossa niin naisten kuin miesten vaatekaapeissa.

Vuodesta toiseen huipputrendikkään Rukka sadetakin ominaisuuksiin kuuluu huppu, joka antaa suojaa kasvoille ja estää kylmää viimaa pääsemästä takin sisälle. Toinen takin huippuelementti on sen tilavat taskut, joiden ansiosta sinun ei välttämättä tarvitse kantaa mukanasi laukkua, kun lähdet ulos. Rukka takin istuva leikkaus varmistaa, että takki istuu päällesi ryhdikkäästi. Rukka sadetakki on ilmavan kevyt päällä ja lisäksi takki pakkautuu pieneen tilaan, joten se on helppo kantaa mukana ja vetää päälle koiranilman sattuessa kohdalle. Valitse yllesi klassikkosadetakki pirteän punaisen tai keltaisen sävyssä. Mikäli pidät enemmän klassisista sävyistä, pue yllesi tummansininen Rukka takki. Sadetakki istuu myös urbaaniin pukeutumiseen – valittavaksesi jää, sopiiko tyyliisi parhaiten ajattoman tyylikäs sininen sadetakki vai räväkkä keltainen sadetakki?

Etsitkö täydellistä sadetakkia, joka sopii ulkoiluun, mutta on myös salonkikelpoinen esimerkiksi kaupungille? Laadukkaaseen Rukka sadetakkiin kannattaa panostaa. Intersportin suuresta valikoimasta löydät Rukka sadetakit suosikkiväreissä naisille ja miehille. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään mieleisesi Rukka takin. Tilaa Rukka takki netistä tai osta se lähimmästä Intersport-myymälästä. Hanki myös muut vaatteet ja jalkineet sateisiin olosuhteisiin – tutustu kumisaappaisiin ja kuoritakkeihin.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.