Sisältöön

Shimano kengät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kengät
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (25)
  25 / 25 tuotetta

  Shimano pyöräilykengät

  Pyöräily on hauska ja monipuolisesti kuntoa kehittävä laji, josta löytyy monta erilaista tyylilajia. Olipa lajisi sitten maastopyöräily, työmatkapyöräily tai citypyöräily, oikeilla varusteilla polkeminen on tehokasta, turvallista ja hauskaa. Hyvän polkupyörän ja pyöräilyvaatetuksen lisäksi pyöräilijän tärkeimpiin varusteisiin kuuluvat laadukkaat pyöräilykengät. Pyöräilykengät ovat muodoltaan kapeat ja tasapohjaiset. Niiden pohja on varusteltu polkimeen kiinnitettävällä lukkokappaleella, joka pitää pohjan napakasti kiinni polkimessa. Hyvät pyöräilykengät ovat rakenteeltaan jämäkät ja virtaviivaiset. Pyöräilykengissä ei saa olla irtonaisena lepattavia kengännauhoja tai muita osia, jotka saattavat kovassa vauhdissa takertua polkimiin.

  Shimanon valikoimasta löydät tyylikkäät ja laadukkaat pyöräilykengät kaikenlaisiin pyöräilyharrastuksiin. Shimano on perinteikäs japanilainen merkki, joka tunnetaan erityisesti huippulaadukkaista polkupyöristä ja pyöräilytarvikkeista. Olipa tyylilajisi sitten maastopyöräily, spinning tai maantiepyöräily, Shimanon valikoimasta löydät aina korkealaatuiset ja toimivat pyöräilykengät. Shimano-pyöräilykengät loistavat korkean laatunsa ja kestävyytensä lisäksi tyylikkään minimalistisella muotoilullaan ja kauniilla värimaailmallaan. Shimano tuo pyöräilyyn tyyliä ja optimaalisen suorituskyvyn.

  Mistä löytyvät parhaat pyöräilykengät? Intersportista löydät kaikki laadukkaat ja tyylikkäät Shimano-pyöräilykengät naisille ja miehille. Olipa mielessäsi kengät maastopyöräilyyn, kilpapyöräilyyn tai sisäpyöräilyyn, Shimanon valikoimasta löydät runsaasti ajattoman tyylikkäitä malleja ja runsaan kokovalikoiman. Oikean kenkämallin ja koon valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Tilaa pyöräilykengät netistä helposti tai tutustu laajaan valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos haluat löytää parhaat Shimano-pyöräilykenkien tarjoukset, tutustu verkkokaupan Last Chance -osioon.  Mikäli on tarpeen hankkia myös muita vaatteita ja varusteita suosikkilajiisi, katso esimerkiksi polkupyörät, pyöräilykypärät ja pyöräilyvaatteet.

  Paljonko Shimano kengät maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Shimano kengät-kategorian tuotteet saat hintaan 89.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Shimano kengät?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shimano SH-XC100 - pyöräilykengät, Shimano MT301 W pyöräilykenkä naisille - pyöräilykengät ja Shimano XC300 W naisten MTB pyöräilykenkä SPD polkimelle - naisten pyöräilykengät.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Shimano kengät

  4.5/5

  Perustuu 6 arvosteluun