Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Shimano kengät

Shimano pyöräilykengät

Pyöräily on hauska ja monipuolisesti kuntoa kehittävä laji, josta löytyy monta erilaista tyylilajia. Olipa lajisi sitten maastopyöräily, työmatkapyöräily tai citypyöräily, oikeilla varusteilla polkeminen on tehokasta, turvallista ja hauskaa. Hyvän polkupyörän ja pyöräilyvaatetuksen lisäksi pyöräilijän tärkeimpiin varusteisiin kuuluvat laadukkaat pyöräilykengät. Pyöräilykengät ovat muodoltaan kapeat ja tasapohjaiset. Niiden pohja on varusteltu polkimeen kiinnitettävällä lukkokappaleella, joka pitää pohjan napakasti kiinni polkimessa. Hyvät pyöräilykengät ovat rakenteeltaan jämäkät ja virtaviivaiset. Pyöräilykengissä ei saa olla irtonaisena lepattavia kengännauhoja tai muita osia, jotka saattavat kovassa vauhdissa takertua polkimiin.

Shimanon valikoimasta löydät tyylikkäät ja laadukkaat pyöräilykengät kaikenlaisiin pyöräilyharrastuksiin. Shimano on perinteikäs japanilainen merkki, joka tunnetaan erityisesti huippulaadukkaista polkupyöristä ja pyöräilytarvikkeista. Olipa tyylilajisi sitten maastopyöräily, spinning tai maantiepyöräily, Shimanon valikoimasta löydät aina korkealaatuiset ja toimivat pyöräilykengät. Shimano-pyöräilykengät loistavat korkean laatunsa ja kestävyytensä lisäksi tyylikkään minimalistisella muotoilullaan ja kauniilla värimaailmallaan. Shimano tuo pyöräilyyn tyyliä ja optimaalisen suorituskyvyn.

Mistä löytyvät parhaat pyöräilykengät? Intersportista löydät kaikki laadukkaat ja tyylikkäät Shimano-pyöräilykengät naisille ja miehille. Olipa mielessäsi kengät maastopyöräilyyn, kilpapyöräilyyn tai sisäpyöräilyyn, Shimanon valikoimasta löydät runsaasti ajattoman tyylikkäitä malleja ja runsaan kokovalikoiman. Oikean kenkämallin ja koon valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Tilaa pyöräilykengät netistä helposti tai tutustu laajaan valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos haluat löytää parhaat Shimano-pyöräilykenkien tarjoukset, tutustu verkkokaupan Last Chance -osioon.  Mikäli on tarpeen hankkia myös muita vaatteita ja varusteita suosikkilajiisi, katso esimerkiksi polkupyörät, pyöräilykypärät ja pyöräilyvaatteet.

Paljonko Shimano kengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Shimano kengät -kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 239.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Shimano kengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shimano MW702 GORE-TEX PYÖRÄILYKENGÄT - lukkokenkä, Shimano IC501 SPINNINGKENKÄ - lukkokenkä ja Shimano EX700 GORE-TEX PYÖRÄILYKENKÄ - lukkokenkä.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Shimano kengät

4/5

Perustuu 2 arvosteluun