Sisältöön

Shock absorber run

Shock Absorber run

Juoksuliivit kuuluvat jokaisen juoksua harrastavan naisen vaatekaapin kulmakiviin. On sanomattakin selvää, että juostessa rintoja pitäisi tukea paremmin kuin arjessa. Sopivan kokoiset Shock Absorber Run -juoksuliivit vähentävät tutkitusti rintojen liikettä ja siten tekevät juoksemisesta mukavampaa - siksi niihin kannattaa myös panostaa. Shock Absorber Run -juoksuliivit on valmistettu teknisestä materiaalista, joka siirtää kosteuden pois iholta, kuivuu nopeasti ja hengittää. Oikeanlaisten Shock Absorber -juoksuliivien ansiosta tunnet olosi mukavaksi treenin aikana ja voit keskittyä täysillä juoksusuoritukseesi.

Shock Absorber Run -juoksurintaliivit istuvat täydellisesti ja antavat parhaan tuen povelle juoksulenkillä. Shock Absorber -juoksuliivien kokovalikoima on laaja. Lisäksi juoksuliivejä voi säätää säädettävillä olkaimilla. Shock Absorber Run -juoksuliivien on todettu olevan yli kaksi kertaa tavallista rintaliiviä tehokkaampi, vähentäen rintojen liikettä huomattavasti juostessa.

Valitse urheiluliivit lajin mukaan. Tukevat urheiluliivit ovat naisen tärkein urheiluvaruste, joissa kannattaa satsata laatuun. Intersportin valikoimasta löydät paljon erivärisiä ja -kokoisia juoksuun suunniteltuja Shock Absorber Run -urheilurintaliivejä. Voit ostaa Shock Absorber -juoksuliivit helposti ja kätevästi verkkokaupastamme tai tutustua valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Tutustu myös muihin Shock Absorber -urheiluliiveihin.

Paljonko Shock absorber run -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Shock absorber run -kategorian tuotteet saat hintaan 60.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 75.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Shock absorber run -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shock Absorber Ultimate Run Bra W - urheiluliivit, Shock Absorber Ultimate Run Padded Bra W - urheiluliivit ja Shock Absorber Ultimate Run Padded Bra W - urheiluliivit.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Shock absorber run

4.67/5

Perustuu 12 arvosteluun