Sisältöön
Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjou... Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETSorel

Intersportista löydät kaikki suosituimmat SOREL-kengät monipuoliseen ulkoiluun ja vapaa-ajan käyttöön.

Sorel-talvikengät naisen jalassa.

Sorel

Sorel kategoriat

Sorel

Jo vuonna 1962 perustettu kanadalainen brändi SOREL tunnetaan kylmiin ja haastaviin sääoloihin sopivista kengistä. SOREL perustuu filosofiaan, jonka mukaan funktionaalisuuden ja tyylin tulisi kulkea käsi kädessä. Brändin kengät ovat tästä ajatusmaailmasta elävä todiste – niissä yhdistyvät huipputason tekniset ominaisuudet sekä ainutlaatuinen design. SOREL sai alkunsa valmistamalla räätälöityjä premium-materiaaleista tehtyjä saappaita, joissa yhdistyi saumattomasti sekä ylivertainen suojaavuus että tyylikäs design. Laadukkaat ja kestävät SOREL-kengät kuuluvat tänä päivänä maailman parhaimpiin ja suosituimpiin talvikenkiin. SOREL-kengät sopivat loistavasti Suomen vaihteleviin sääoloihin ja kylmiin talviin. Ne soveltuvat niin ulkoiluun kuin rentoon vapaa-ajan käyttöönkin. SOREL-kengät pitävät jalkasi lämpiminä, kuivina ja mukavina pahimmassakin talvimyrskyssä.

Millaiset SOREL-talvikengät sinä haluat löytää? Brändin valikoimasta löytyy paljon lämpimiä ja tyylikkäitä vaihtoehtoja sekä naisille, miehille että lapsille. Pitkävartiset SOREL-saappaat lämmittävät tehokkaasti ja soveltuvat siksi ulkoiluun ja vapaa-aikaan kaikkien kylmimmillä paukkupakkasilla. Lyhytvartiset SOREL-talvikengät ovat sen sijaan rennompaankin citytyyliin ja monipuoliseen vapaa-ajan käyttöön. Valitsitpa sitten lyhyt- tai pitkävartisen mallin, SOREL-kenkien tekniset ominaisuudet eivät petä sinua. SOREL-kengät on varusteltu vedenpitävällä pintamateriaalilla, huippulämpimällä vuorikankaalla ja jämäkällä lämpöä eristävällä pohjalla. Osasta kengistä löytyy myös irrotettava huopavuori, joka tarjoaa lisälämpöä kylmimpiin sääoloihin. Suurin osa brändin kengistä on myös varusteltu vulkanoidusta kumista valmistetulla jalkateräosalla, joka suojaa jalkoja kastumiselta.

Etsitkö tyylikkäitä, kestäviä ja lämpimiä talvikenkiä? Intersportista löydät kaikki suosituimmat SOREL-kengät monipuoliseen ulkoiluun ja vapaa-ajan käyttöön. Olipa mielessäsi huippulämpimät SOREL-saappaat tai trendikkäät lyhytvartiset SOREL-talvikengät, meiltä löydät varmasti etsimäsi. Löydät meiltä niin naisten SOREL-kengät, miesten SOREL-kengät kuin lastenkin SOREL-kengät aina kauden tyylikkäimmissä väreissä ja malleissa. Brändin valikoimasta löytyvät suositut ja ajattoman tyylikkäät mallit, kuten SOREL Winter Carnival, SOREL Cozy Carnival ja SOREL 1964. Jos mielessäsi on tietty malli tai väri, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa SOREL-kengät netistä tai tutustu brändin valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassa. Tutustu myös ulkoilutakkeihin, ulkoiluhousuihin, juoksutakkeihin ja juoksutrikoisiin.

Arvostelut: Sorel

4.62/5

Perustuu 13 arvosteluun