Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Spibelt

Spibelt

SPIbelt on kehitetty juoksijoilta juoksijoille vuonna 2006 Austinissa, Texasissa. Brändin perustaja Kim Overton tarvitsi juoksulenkilleen toimivan tavan pitää avaimet ja muut mahdolliset pienesineet menossa mukana, mukavasti ja juoksua haittaamatta. Idea joustavasta ja pomppimattomasta juoksuvyöstä syntyi ja ensimmäinen SPIbelt kehitettiin jo samana iltana. 

Viimeisen viidentoista vuoden aikana SPIbelt on kasvanut ja luonut kokonaisen malliston asusteita ja tullut tunnetuksi nimeksi alalla. Nykyään SPIbelt on saatavilla jo yli 40 maassa. SPIbelt ja sen eri mallit ovat nousseet niin juoksijoiden, triathlonistien kuin kuntoilijoidenkin suosikeiksi, eikä syyttä – SPIbelt on mukava ja helppo väline puhelimen ja avaimien kuljettamiseen juoksulenkillä niin, että tavarasi kestävät menossa mukana.

Paljonko SPIbelt -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat SPIbelt -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Spibelt

4.6/5

Perustuu 5 arvosteluun