Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetSpibelt

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Spibelt
 • Väri
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (5)
  5 / 5 tuotetta

  Spibelt

  SPIbelt on kehitetty juoksijoilta juoksijoille vuonna 2006 Austinissa, Texasissa. Brändin perustaja Kim Overton tarvitsi juoksulenkilleen toimivan tavan pitää avaimet ja muut mahdolliset pienesineet menossa mukana, mukavasti ja juoksua haittaamatta. Idea joustavasta ja pomppimattomasta juoksuvyöstä syntyi ja ensimmäinen SPIbelt kehitettiin jo samana iltana. 

  Viimeisen viidentoista vuoden aikana SPIbelt on kasvanut ja luonut kokonaisen malliston asusteita ja tullut tunnetuksi nimeksi alalla. Nykyään SPIbelt on saatavilla jo yli 40 maassa. SPIbelt ja sen eri mallit ovat nousseet niin juoksijoiden, triathlonistien kuin kuntoilijoidenkin suosikeiksi, eikä syyttä – SPIbelt on mukava ja helppo väline puhelimen ja avaimien kuljettamiseen juoksulenkillä niin, että tavarasi kestävät menossa mukana.

  Paljonko SPIbelt tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat SPIbelt-kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 36.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat SPIbelt tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat SPIbelt Original Color Belt - juoksuvyö, SPIbelt Original Belt - juoksuvyö ja SPIbelt Running Belt Window - juoksuvyö.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Spibelt

  4.78/5

  Perustuu 9 arvosteluun