Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Tretorn kumisaappaat

Tretorn kumisaappaat

Kelit vaihtelevat ja sadetta saadaan välillä enemmän kuin tarpeeksi. Kun keli on huono, on tärkeä panostaa asianmukaisiin varusteisiin. Kumisaappaat on hankinta, joille on varmasti käyttöä ympäri vuoden. Laadukkaat ja käytännölliset Tretorn kumisaappaat pitävät jalat kuivina ja lämpiminä vuoden ympäri. Ruotsalaisen Tretornin valikoimasta löydät niin kesäkeleihin sopivat kumisaappaat kuin vuorelliset kumisaappaat syys- ja talvikeleille.

Vaikka Tretorn kumpparit ovat käytännölliset ja kestävät, se ei tarkoita, että tyyli olisi unohdettu. Ajattomat värit sekä klassinen design tekevät Tretorn kumisaappaista ihanat käyttää. Pue jalkaasi klassisen punaiset tai mustat Tretorn kumisaappaat, jotka pysyvät suosikkivärinä vuodesta toiseen tai valitse päällesi pirteät, pastellinsävyiset Tretorn kumisaappaat, jotka tuovat pilkahduksen aurinkoa sadepäivään. Tretornin mallistosta löytyy niin klassisia pitkävartisia kumppareita kuin lyhytvartisempaa mallia, joilla taitat tyylikkäästi sateisen työmatkan.

Hyvät kumisaappaat ovat oleellinen osa jokaisen jalkinevalikoimaa. Intersportin suuresta valikoimasta löydät tyylikkäät ja käytännölliset Tretorn kumisaappaat naisille ja miehille. Tilaa Tretorn kumisaappaat netistä tai osta ne lähimmästä Intersport-myymälästä. Täydennä sadeasua ja tutustu myös Tretorn sadetakkeihin.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.