Sisältöön

Tretorn sadetakit

Tretorn sadetakit

Suomen sää on ennalta-arvaamaton ja siksi sadetakki kuuluu jokaisen vaatekaapin perusvarustukseen. Sadetakki on nykyisin paljon enemmän kuin vain käytännöllinen suojapuku märkää säätä vastaan – se on tyylikäs takki, joka viimeistelee sadepäivän asun. Esimerkiksi upeat Tretorn sadetakit ihastuttavat tyylikkäällä olemuksellaan. Klassisen Tretorn sadetakin kanssa sinun ei tarvitse tinkiä tyylistä huonolla säällä. Tretornin sadetakkivalikoimasta löydät takin niin kesäkeleihin kuin vuorelliset vaihtoehdot syys- ja talvikeleihin.

Tretorn sadetakit ovat veden- ja tuulenpitäviä ja iso osa takeista on varusteltu myös muilla huippuominaisuuksilla kuten kuumasaumatuilla saumoilla, säädettävillä hupuilla sekä piilovetoketjuilla ja -taskuilla. Vaikka kuinka paljon sataisi, Tretorn sadetakin tekniset ominaisuudet pitävät huolen siitä, että pysyt kuivana esimerkiksi työmatkalla, kalastamassa, festareilla tai metsälenkillä. Tretorn sadetakki ei paina paljoa ja se pakkautuu pieneen tilaan, joten se on helppo vetää päälle sateen sattuessa kohdalle.

Ruotsalaisen Tretornin laadukkaat ja kulutusta kestävät takit saavat inspiraationsa pohjoismaisesta luonnosta ja Tretorn ottaakin kaikessa toiminnassaan ympäristön huomioon. Tretornin sadetakeissa on käytetty muun muassa ympäristöystävällisiä ja kierrätettyjä materiaaleja.

Intersportin valikoimasta löydät erilaisia Tretorn sadetakkeja naisille ja miehille. Voit ostaa Tretorn sadetakin helposti ja kätevästi verkkokaupastamme tai tutustua valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassa. Muista hankkia myös muut varusteet sadepäivän varalle, kuten Tretorn kumisaappaat.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.