Sisältöön

Urheilupaidat

Urheilupaidat

Hyvä urheilupaita on tärkeä osa onnistunutta liikuntasuoritusta. Urheilupaidan tulee olla lähes huomaamaton iholla, sillä kiristävät ja muuten epämukavat vaatteet haittaavat liikkumista ja häiritsevät keskittymistä. Teknisestä materiaalista valmistetut vaatteet siirtävät kosteutta iholta ja pitävät olon viileänä ja kuivana. Urheilupaitoja löytyy paljon eri mallisia ja näköisiä, joten valinnan varaa on. Jokaisella löytyy varmasti juuri omalle vartalolle ja urheilulajille sopiva urheilupaita.

Urheilupaitoja löytyy ihon myötäisiä ja löysiä, pitkähihaisia ja hihattomia, niin miehille, naisille kuin junioreillekin. Urheilupaita kannattaa valita oman vartalon ja urheilumuodon perusteella. Kuntosalille sopii mahdollisesti paremmin tiukempi malli, joka pitää vartalon paremmin ryhdissä, kun taas lenkkipolulle tai joogaan sopii väljempi ja rennompi paita.

Urheilupaitaa valitessa kannattaa myös kiinnittää huomiota hihojen pituuteen. Pidemmät hihat sopivat kevyempään urheiluun, jossa ei helposti tule kovin kuuma. Lyhyemmät hihat vastaavasti sopivat hikisempään urheiluun. Esimerkiksi joogatessa pitkähihainen paita voi olla parempi vaihtoehto kuin lyhythihainen, koska usein liikkeet ovat rauhallisia ja vähissä vaatteissa saattaa tulla jopa kylmä. Raskaassa kuntosalitreenissä hiki nousee helpommin pintaan, joten on ehkä miellyttävämpi treenata vähemmässä vaatetuksessa. On kuitenkin hyvä muistaa, että kerrospukeutuminen on urheilijan valttikortti. Vaatetta on helpompi ottaa pois, jos kerroksia on useampi, joten esimerkiksi viileämmällä säällä juoksulenkille lähtiessä lyhythihaisen urheilupaidan päälle kannattaa laitta pitkähihainen paita, jonka tarpeen tulle voi riisua ja sitoa vyötärölle. Se on myös helppo pukea takaisin päälle loppuverryttelyn ajaksi.

Urheilupaitoja löytyy myös paljon eri värisiä, kuosisia ja erilaisilla yksityiskohdilla varusteltuja. Haluatko olla kuntosalisi iloinen väripilkku, joka tuo urheiluvaatteillaan iloa omaan ja muiden treeniin vai viihdytkö enemmän neutraaleissa ja simppeleissä vaatteissa. Intersportin laajasta valikoimasta löydät urheilupaidat treeniin kuin treeniin. Valikoimastamme löydät paljon suosittuja urheilumerkkejä kuten Adidas, Energetics, Nike ja Puma. Urheilupaitojen lisäksi valikoimasta löytyy paljon erilaisia urheiluun. Katso esimerkiksi urheilurintaliivit, urheilushortsit ja urheilukengät. Tilaa urheilupaita netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos tarvitset apua sopivan urheilupaidan löytämisessä, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi.

Paljonko urheilupaidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat urheilupaidat -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 170.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 315 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat urheilupaidat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Röhnisch Arc Tee - urheilupaita, Röhnisch Arc Long Sleeve - urheilupaita ja Kari Traa Nora 2.0 Long Sleeve - urheilupaita sekä suosituin merkki on Röhnisch.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: urheilupaidat

4.33/5

Perustuu 413 arvosteluun