Sisältöön
Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjouk... Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjoukset

Superstartti kevääseen Intersportissa!

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä alkavaan sesonkiin.

  

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 5.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Urheilurintaliivit

Parhaat vinkkimme urheiluliivien valintaan
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Urheilurintaliivit

Urheiluliivit kuuluvat jokaisen sporttisen naisen vakiovarustukseen. Harrastitpa sitten juoksua, treeniä, joogaa tai tanssia, hyvät urheiluliivit ovat ehdoton hankinta kaikkiin aktiviteetteihin. Urheiluliivien tärkein funktio on, että ne estävät rintoja liikkumasta urheilusuorituksen aikana, jolloin rintojen iho ja sidekudokset eivät veny ja liikkumisesta voi nauttia vapaasti. Tukevien urheiluliivien käyttö on tärkeää erityisesti niille, joilla on suuremmat rinnat, sillä ilman hyviä liivejä liikkumisen seurauksena voi kudosvaurioiden lisäksi olla myös niska- ja selkäkipuja. Laadukkaat urheiluliivit varmistavat mukavan suorituksen myös teknisen materiaalinsa vuoksi. Tekninen materiaali siirtää iholta erittyvää kosteutta, kuivuu vikkelästi ja pitää olon raikkaana suorituksen ajan.

Millaiset urheiluliivit ovat sinulle paras valinta? Itselle sopivat liivit valitaan aina oman aktiviteetin ja rintojen koon mukaan. Urheiluliivit tarjoavatkin yleensä kattavan valikoiman erilaisiin lajeihin ja tuen tarpeisiin sopivia vaihtoehtoja. Nyrkkisääntönä on, että mitä vauhdikkaampi laji, sitä enemmän rinnat liikkuvat suorituksen ajan ja sitä enemmän tukea tarvitaan. Esimerkiksi juoksuun tarvitaan aina voimakkaamman tuen liivit, kun taas joogaan riittävät yleensä kevyemmän tuen liivit. Oli lajisi kuitenkin mikä tahansa, suuremmat rinnat tarvitsevat aina pienempiä rintoja voimakkaamman tuen. Jos liivejä on mahdollisuus sovittaa, muista, että niiden tulee sovitusvaiheessa tuntua hyvin napakalta.

Mistä löytyvät parhaat urheiluliivit? Olipa mielessäsi naisten urheiluliivit juoksuun tai treeniin, meiltä löydät runsaasti korkealaatuisia vaihtoehtoja. Suuresta merkkivalikoimastamme löydät kaikki suosikit, kuten Nike-urheiluliivit ja adidas-urheiluliivit. Mahtavan merkkivalikoiman lisäksi tarjolla on kattava kokovalikoima sekä paljon upeita värivaihtoja. Tilaa urheiluliivit netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Kaupassa apunasi ovat myös asiantuntevat myyjämme. Muista hankkia myös muut tärkeät perusvaatteet: katso naisten paidat, naisten sukat ja naisten alusasut. Tervetuloa ostoksille!

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.