Sisältöön
Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjouk... Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjoukset

Superstartti kevääseen Intersportissa!

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä alkavaan sesonkiin.

  

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 5.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.



Kinesioteipit

Niin aloittelevalle liikkujalle kuin huippu-urheilijallekin sattuu joskus vahinkoja. Revähdyksiä, asentovirheitä, tulehdustiloja ja muita urheiluvammoja tapahtuu lähes väistämättä. Onneksi apua voi saada jo monelle tutusta kinesioteipistä. Vahva, joustava ja hengittävä kinesioteippi on noussut perinteisten joustamattomien urheiluteippien rinnalle ja siitä on hyötyä monien erilaisten loukkaantumisten hoitoon ja kivunlievitykseen.

Kinesioteippi tukee sinua urheilusuorituksessasi. Oli sitten lajisi juoksu, pyöräily, tennis tai vaikka uinti, kinesioteipistä voit löytää apua lihasärkyyn. Verrattuna tavalliseen urheiluteippiin, kinesioteippi on joustavampaa ja hengittää paremmin. Teipin allergiatestattu liimapinta ei ärsytä ihoa ja vettä hylkivä, lateksiton materiaali kestää suihkussa käymisen ja saunomisen. Kinesioteippiä löytyy useissa eri väreissä sekä kuvioissa, ja teipin tyypillinen käyttöaika on noin 3­-8 päivää.

Kinesioteippaus on erittäin hyödyllinen ensiapu urheiluvammojen ja erilaisten kiputilojen hoitoon. Kinesioteippauksesta on apua useiden tyypillisimpien urheiluvammojen, kuten penikkataudin, akillesjännevammojen ja -tulehdustilojen sekä takareiden lihasongelmien hoitoon. Kinesioteippauksen teho perustuu verenkierron lisäämiseen, mikä nopeuttaa aineenvaihduntaa ja parantaa suorituskykyä. Kun teippi nostaa ihon irti lihaksesta ja antaa siten tilaa verenkierrolle, paine vammakohdassa vähenee ja kipu lievittyy.

Kinesioteippi voi auttaa urheilijaa monilla eri tavoilla aina loukkantumisten ennaltaehkäisystä, kuntoutuksen tehostamiseen.  Teippauksen avulla voidaan varmistua nivelen oikeasta asennosta ja välttää haitallisia liikeratoja, verenkiertoa häiritsemättä. Jos vahinko on päässyt jo tapahtumaan, kinesioteipillä voidaan vähentää kipukohtaan kohdistuvaa rasitusta. Teipin voidaan myös stabiloida vammakohta ja asentoa ohjaamalla voidaan lieventää kipua. Kun kinesioteippi tukee vammautunutta aluetta, pystytään välttämään uudelleen vaurioituminen ja nopeutetaan kuntoutusta. Teippi voi myös auttaa vamma-alueen turvotuksen lieventämisessä.

Paranna suoritustasi kinesioteippauksen avulla. Intersportilta löydät laajan valikoiman erikuvioisia ja värisiä teippejä. Tilaa kinesioteippi kätevästi verkosta tai tutustu tuotevalikoimaamme lähimmässä Intersport myymälässäsi. Katso myös muut lisävarusteet liikuntaharrastuksesi tueksi, kuten polvi-, ranne- ja nilkkatuet.

Paljonko kinesioteipit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kinesioteipit -kategorian tuotteet saat hintaan 17.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 17.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.