Sisältöön

Nilkkatuet

Nilkan venähdykset ja revähdykset ovat yksi yleisimpiä urheilijan loukkaantumisen syitä. Lenkkeillessä epätasaisessa maastossa tai jalkapallopelin tiimellyksessä nilkka voi helposti nyrjähtää. Nivelsiteiden revähtäessä, kuntoutusaika saattaa olla pitkäkin. Onneksi laadukkaat, juostavat ja mukavan tuntuiset nilkkatuet nopeuttavat paranemista ja tukevat jalkaa kuntoutusprosessin aikana. Sivuttaissuuntainen tuki on erityisen tärkeää lajeissa, kuten jalkapallossa ja koripallossa, missä on paljon äkkinäisiä liikkeitä sekä hyppyjä. Tämän vuoksi, nilkkatuet hillitsevät usein juuri sivuttaissuuntaista liikettä, kuitenkaan rajoittamatta nilkan liikerataa liikaa. Joustavaa nilkkatukea on miellyttävä käyttää ja nilkkaa tulee pystyä helposti ojentamaan ja koukistamaan.

Nilkkatukea on erityisen tärkeää pitää loukkaantumisen alkuvaiheessa, jotta nilkka pääsee paranemaan rauhassa. Hyvä nilkkatuki tukee venähtänyttä aluetta, estää haitallisia liikeratoja sekä lieventää kipua ja turvotusta.  Oikeanlaisen nilkkatuen valinta voi olla joskus vaikeaa. Nilkkatukia on monia erilaisia, riippuen urheilijan lajista sekä vamman vakavuudesta. Lievempiin vammoihin tai nilkan kuntoutuksen loppupuolella, riittävät kevyemmät ja helposti säädettävät mallit. Jopa kinesioteippi  voi olla sopiva vähäisempien loukkaantumisten hoitoon.

Muellerin laadukkaat ja elastiset nilkkatuet pitävät nilkan tuettuna ja lämpimänä urheilusuorituksen aikana. Erittäin ohut sukkamainen nilkkatuki hengittää ja mahtuu helposti kengän sisälle. Nilkkatuki sopii myös hyvin molempiin jalkoihin. Jos vamma on vakavampi, on syytä panostaa nilkkatuen kiristysmahdollisuuksiin, jotta siteestä saa tarvittaessa tarpeeksi napakan. Hyvät tarrat antavat tarpeeksi vahvan sivuttaissuuntaisen tuen.

Etsit sitten nilkkatukea juoksuun, jalkapalloon, jääkiekkoon tai urheiluun ylipäätään, Intersportin laajasta valikoimasta löydät sopivan tuen jokaiseen tilanteeseen. Tilaa nilkkatuet helposti verkosta tai tutustu tuotevalikoimaamme lähimmässä Intersport myymälässä. Osaavat myyjämme auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivan nilkkatuen. Tutustu myös muihin lisävarusteisiimme, kuten polvi-, ranne-, sekä selkätukiin.

Paljonko nilkkatuet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat nilkkatuet -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat nilkkatuet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Mc David A101 nilkkatuki lisätuilla, Mc David 199 nilkkatuki nauhoilla ja OS1st AF7 Ankle Bracing Sleeve (oikea jalka) - nilkkatuki sekä suosituin merkki on Mc David.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: nilkkatuet

3/5

Perustuu 1 arvosteluun