Sisältöön

Liikelahjat ja Yrityslahjat

Yrityskaupasta löydät ratkaisun - kaikkiin tarpeisiin. Palvelemme yrityksiä, ryhmiä, kouluja, kaupunkeja sekä yhteisöjä kaikissa tekstiileihin ja välineisiin liittyvissä tarpeissa.

Mikä on yritysmyynti ja mitä se sisältää?

Intersportin yrityskauppa on tarkoitettu kaikille Suomen yrityksille, yhteisöille ja myös ryhmille, joilla on voimassa oleva Y-tunnus. Yrityskaupasta niin löydät liikelahjat, yrityslahjat kuin ratkaisut yritysten vaatetukseen ja välineisiin - edullisesti, tuntuvasti allennetuin pakettihinnoin. Kun keskitätte hankintanne, hyödytte tehokkaasti Intersportin monipuolisesta valikoimasta ja tarjoamistamme sopimusasiakkaan eduista. Ota yhteyttä kauppiaaseen, niin räätälöidään juuri teille sopiva ratkaisu.
 

Jos yrityskauppamallistosta ei löydy teidän tarpeisiinne sopivaa valmista ratkaisua, niin ei hätää - tehdään yhdessä teille sellainen! 

 

Ota yhteyttä

Intersportista ratkaisu yrityksen tarpeisiin?

Paikallinen Intersport-kauppiaasi hoitaa räätälöidysti kaikki tarpeesi. Yhdessä kauppiaan kanssa muodostatte juuri teille parhaiten sopivan malliston ja personoidut toimintatavat. Yrityksen ja kauppiaan välinen yhteistyö hoituu sujuvasti kaupassa asioimisesta verkkotilauksiin. Intersport tarjoaa laajan malliston tuotteita parhailta merkeiltä juuri teidän tarpeisiin.

Tarjoamme personoidun asiakaskokemuksen yrityksellesi

Kokonaisvaltaisella palvelukonseptilla teemme yrityksen, yhteisön tai minkä tahansa ryhmän työstä vaivattomampaa. Käytössänne on erinomainen yritysverkkokauppa, mutta sen lisäksi kivijalan merkitys pysyy tulevaisuudessakin erittäin vahvana - pidämme henkilökohtaista palvelua isossa arvossa. Paikallinen kauppiaasi pystyy reagoimaan käden käänteessä muuttuviin tilanteisiin ja tarpeisiin! Intersportin kautta saat nopeasti ja paikallisesti toimitukset tuotteisiin. Painatukset, kaiverrukset ja brodeeraukset hoituvat myös kätevästi meidän kauttamme. Läpi prosessin sinua auttaa Intersportin yrityskauppa-asiantuntija. 

Intersport osana K-Ryhmää

Intersport on kotimainen toimija ja osa Kesko-konsernia. Kesko on maailman 100 vastuullisimman yrityksen joukossa (Global 100). Meille Intersportissa vastuullisuus on tärkeä arvo - tavoitteemme on kasvattaa kestävien tuotteiden osuutta sekä tehdä konkreettisia tekoja ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä kauppiaaseen

Kaikki yrityskauppamallistomme tuotteet ovat tilattavissa kaikista kaupoistamme. Esittelemme mielellämme, kuinka voimme tehdä yhteistyötä kanssanne. Voit pyytää tarjouksen yrityskauppatuotteista olemalla yhteydessä lähimpään Intersport-kauppiaaseen. 

 

Meille on tärkeää, että saamme tehdä yhteistyötä suomalaisten yritysten ja ryhmien kanssa ja siksi haluammekin tarjota kaikille, toimialaa katsomatta, edullisimmat hinnat aina parhaalla palvelulla. 

 

Katso lähin kauppasi

 

Ota yhteyttä