Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Toppatakki ale

Toppatakki on kylmien säiden luottovaate. Se kannattaa valita huolella, sillä toppatakki on pohjoisen sääoloissa päälläsi useamman kuukauden ajan. Toppatakki on tarjolla erilaisia – osa on kevyempiä, osa paksumpia ja lämpimämpiä. Itselle sopivaa toppatakkia ostaessa kannattaa huomioida oman käyttötarkoituksen ja vallitsevien sääolojen lisäksi toppatakin laatu. Laadukkaat toppatakit ovat kestävämpiä ja lämmöneristyskyvyltään huomattavasti parempia. Laatu tarkoittaa lähes poikkeuksetta myös korkeampaa hintaa, joten hyvä toppatakki kannattaakin ostaa alennusmyynnistä. Jos mielessäsi on hyvä toppatakki ale-hintaan, tarjouksia kannattaa pitää silmällä erityisesti keväällä ja loppukesällä. Jos on onnea matkassa, hyvä toppatakki tarjous-hintaan saattaa löytyä myös syksyn välikauden alennusmyynneistä. Olipa sinulla haussa naisten toppatakki ale-hintaan, miesten toppatakki ale-hintaan tai lasten toppatakki ale-hintaan, panosta ajattomaan tyyliin ja monikäyttöisyyteen.

Millainen toppatakki sopii parhaiten sinun käyttöösi? Toppatakin valinta kannattaa aina aloittaa pohtimalla omaa käyttötarkoitusta. Etsitkö takkia vapaa-aikaan, ulkoiluun vai esimerkiksi lasketteluun? Vapaa-ajan takin voit valita rennommin, mutta ulkoilu- ja laskettelutakkia ostaessa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota takin rakenteeseen, materiaaliin ja teknisiin yksityiskohtiin. Toppatakkien merkittävimmät erot liittyvät niiden täytteeseen ja pintamateriaaliin. Toppatakki voi olla täytetty joko vanulla tai untuvalla. Untuvatakki on tavallisesti vanutakkia lämpimämpi, mutta hyvin laadukas toppatakki voi olla lähes yhtä lämmin. Paksumpien takkien ohella tarjolla on myös erilaisia kevyttoppa- ja kevytuntuvatakkeja, jotka sopivat hyvin leudompiin syys- ja kevätsäihin. Jos etsit toppatakkia urheilullisempaan käyttöön, varmista, että takin pintamateriaali on sekä säänkestävää että hengittävää.

Mistä parhaat toppatakit tarjoushintaan? Intersport ale tarjoaa etsimäsi! Meiltä löydät paljon huippulaadukkaita takkeja alennettuun hintaan parhailta merkeiltä – valikoimasta löytyvät esimerkiksi Haglöfs-takit, Peak Performance -takit, Helly Hansen-takit ja Halti-takit. Tarjoamme suuren valikoiman tarjoushintaisia vaatteita, jalkineita ja varusteita urheiluun, ulkoilun ja vapaa-ajan viettoon. Edullisia ostoksia voit tehdä helposti joko lähimmässä Intersport-kaupassasi tai verkkokaupassamme. Kaupoissa apunasi ovat lisäksi asiantuntevat ja lajitietoiset myyjämme. Tutustu tarjouksiin ja tee loistavia löytöjä!

Paljonko toppatakit - ale -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat toppatakit - ale -kategorian tuotteet saat hintaan 25.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 260.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 76 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat toppatakit - ale -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Tahko Ski DX Jacket W+ - naisten toppatakki, Rukka Sarkola Goretex Jacket M - miesten toppatakki ja Halti Tahko Ski DX Jacket M - miesten toppatakki sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: toppatakit - ale tuotteet

4.49/5

Perustuu 106 arvosteluun