Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Toppatakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (40)
  40 / 40 tuotetta

  Toppatakki ale

  Toppatakki on kylmien säiden luottovaate. Se kannattaa valita huolella, sillä toppatakki on pohjoisen sääoloissa päälläsi useamman kuukauden ajan. Toppatakki on tarjolla erilaisia – osa on kevyempiä, osa paksumpia ja lämpimämpiä. Itselle sopivaa toppatakkia ostaessa kannattaa huomioida oman käyttötarkoituksen ja vallitsevien sääolojen lisäksi toppatakin laatu. Laadukkaat toppatakit ovat kestävämpiä ja lämmöneristyskyvyltään huomattavasti parempia. Laatu tarkoittaa lähes poikkeuksetta myös korkeampaa hintaa, joten hyvä toppatakki kannattaakin ostaa alennusmyynnistä. Jos mielessäsi on hyvä toppatakki ale-hintaan, tarjouksia kannattaa pitää silmällä erityisesti keväällä ja loppukesällä. Jos on onnea matkassa, hyvä toppatakki tarjous-hintaan saattaa löytyä myös syksyn välikauden alennusmyynneistä. Olipa sinulla haussa naisten toppatakki ale-hintaan, miesten toppatakki ale-hintaan tai lasten toppatakki ale-hintaan, panosta ajattomaan tyyliin ja monikäyttöisyyteen.

  Millainen toppatakki sopii parhaiten sinun käyttöösi? Toppatakin valinta kannattaa aina aloittaa pohtimalla omaa käyttötarkoitusta. Etsitkö takkia vapaa-aikaan, ulkoiluun vai esimerkiksi lasketteluun? Vapaa-ajan takin voit valita rennommin, mutta ulkoilu- ja laskettelutakkia ostaessa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota takin rakenteeseen, materiaaliin ja teknisiin yksityiskohtiin. Toppatakkien merkittävimmät erot liittyvät niiden täytteeseen ja pintamateriaaliin. Toppatakki voi olla täytetty joko vanulla tai untuvalla. Untuvatakki on tavallisesti vanutakkia lämpimämpi, mutta hyvin laadukas toppatakki voi olla lähes yhtä lämmin. Paksumpien takkien ohella tarjolla on myös erilaisia kevyttoppa- ja kevytuntuvatakkeja, jotka sopivat hyvin leudompiin syys- ja kevätsäihin. Jos etsit toppatakkia urheilullisempaan käyttöön, varmista, että takin pintamateriaali on sekä säänkestävää että hengittävää.

  Mistä parhaat toppatakit tarjoushintaan? Intersport ale tarjoaa etsimäsi! Meiltä löydät paljon huippulaadukkaita takkeja alennettuun hintaan parhailta merkeiltä – valikoimasta löytyvät esimerkiksi Haglöfs-takit, Peak Performance -takit, Helly Hansen-takit ja Halti-takit. Tarjoamme suuren valikoiman tarjoushintaisia vaatteita, jalkineita ja varusteita urheiluun, ulkoilun ja vapaa-ajan viettoon. Edullisia ostoksia voit tehdä helposti joko lähimmässä Intersport-kaupassasi tai verkkokaupassamme. Kaupoissa apunasi ovat lisäksi asiantuntevat ja lajitietoiset myyjämme. Tutustu tarjouksiin ja tee loistavia löytöjä!

  Paljonko toppatakit - ale -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat toppatakit - ale -kategorian tuotteet saat hintaan 20.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 220.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 40 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat toppatakit - ale -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Haglöfs Särna Mimic Hood Women - naisten toppatakki, Nike Jordan Essential Puffer Jacket M - miesten toppatakki ja Peak Performance Anima Jacket W - naisten toppatakki sekä suosituin merkki on Haglöfs.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: toppatakit - ale tuotteet

  4.58/5

  Perustuu 110 arvosteluun