Sisältöön
Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjou... Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETJoululahjat äidille

Löydä täydellinen joululahja äidille Intersportin valikoimasta. Meiltä löydät huippumerkkien pehmeät ja kovat paketin jouluun.

Joululahjat äidille.


Mitä lahjaksi äidille?

Joulu lähestyy ja joululahjan valitseminen äidille tulee ajankohtaiseksi. Äiti ansaitsee erityisen ja personaallisen lahjan, josta on iloa pidemmäksi aikaa. Valikoimastamme löydät joulun sporttisimmat lahjat äidille. Tässä on muutamia lahjaideoita, jotka voisivat ilahduttaa äitiäsi. 

Joululahjat naiselle


Joululahja äidille jolla on jo kaikkea

Joululahjan valitseminen voi joskus aiheuttaa vaikeuksia, sillä äidillä saattaa olla jo kaikkea mitä mieleen juolahtaa. Voiko lahjaidea syntyä äidin harrastuksien tai kiinnostuksien kautta? Kannattaa myös kurkata treenivarusteet tai harrastusvälineet, tarvitsevatko ne päivitystä. Jos et keksi lahjan aihetta, niin Intersport-lahjakortti on myös loistava vaihtoehto joululahjaksi.

Lahjakortti

Joululahjat äidille

Joululahja äidille – mitä se voisi olla? Parhaan joululahjan hankkiminen äidille voi olla haasteellinen tehtävä, sillä he eivät koskaan kerro, mitä oikeasti haluaisivat. Mitä ostaa läheiselle, jolla on jo kaikkea? Äitiä muistetaan vuosittain ainakin hänen syntymäpäivänään sekä äitienpäivänä, joten parhaat lahjaideat voivat käydä tämänkin vuoksi vähiin. Kun olet ostamassa joululahjaa äidille, keskity hänen suosikkiasioihinsa ja hanki jotain persoonallista. Hyvä lahja on hyödyllinen, se ilahduttaa ja siitä on iloa pitkäksi aikaa.

Äidille joululahja Intersportin sporttisesta valikoimasta

Mikä on äidin lempiharrastus? Jos äidilläsi on tärkeä harrastus, parhaat joululahjat löytyvät varmasti tämän harrastuksen piiristä. Äiti varmasti arvostaa omiin harrastuksiinsa liittyvää lahjaa. Jos äitisi vasta suunnittelee aloittavansa terveellisemmän ja urheilullisemman elämän uutena vuotena, sporttiset lahjat tarjoavat hyvää motivaatiota tavoitteiden saavuttamiseen. Ei ole väliä mitä lajia äitisi harrastaa, jokaiselle aktiiviselle liikkujalle löytyy sopiva joululahja Intersportin suuresta valikoimasta.

Parhaat joululahjaideat äidille

Muutamia joululahjaideoita mainitaksemme, voit ilahduttaa äitiä vaikkapa uudella tyylikkäällä treenikassilla, johon mahtuu kaikki tarvittavat urheiluvarusteet juomapullosta treenivaatteisiin. Jooga- tai jumppamatto on hyödyllinen lahjaidea kaiken tasoisille treenaajille, sillä venyttely ja kehonhuolto ovat tarpeen lajissa kuin lajissa. Erilaiset aktiivisuusrannekkeet ovat joulun suosikkilahjoja vuodesta toiseen. Urheilukello sopii niin arjen liikkujalle kuin tavoitteelliselle treenaajalle, joka haluaa saada parhaan mahdollisen hyödyn irti treenaamisesta. Hyvä lahjaidea mukavuutta arvostavalle äidille on laadukkaat ja tyylikkäät perusvaatteet, kuten collegepaidat ja -housut tai vaikkapa pehmoiset merinovilla-alusasut

Mistä löydät parhaan joululahjan äidille?

Intersportin suuresta valikoimasta löydät laadukkaat joululahjat kaikenlaisille äideille. Jos et ole aivan varma, mikä olisi paras lahja tänä vuonna, hanki Intersport lahjakortti joululahjaksi. Lahjakortilla äiti voi hankkia juuri sellaisen lahjan, minkä itse haluaa. Löydä myös muille perheenjäsenille ja ystäville juuri heidän näköisensä lahja, joka lämmittää lahjansaajan mieltä. Katso joululahjat isälle tai joululahjat lapselle.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.