Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETAktiivisuusrannekkeet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Aktiivisuusrannekkeet
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Aktiivisuusrannekkeet

  Aktiivisuusranneke motivoi pitämään huolta päivittäisestä hyvinvoinnista ja auttaa tehostamaan harjoittelua. Aktiivisuusrannekkeen avulla voit seurata sekä askelmäärää, kalorien kulutusta, että syketasoa tarkasti 24/7 aktiivisuuden seurantaominaisuuden avulla. Monet aktiivisuusmittarit antavat tietoa myös unenlaadusta sekä palautumisesta, jonka avulla pystyt huolehtimaan terveydestäsi kokonaisvaltaisesti. Esimerkiksi Polar, Suunto ja Garmin valmistavat laadukkaita aktiivisuusrannekkeita. Intersportin valikoimasta löydät sopivan aktiivisuusrannekkeen omaan käyttöösi sellaisilla ominaisuuksilla ja hinnalla, jotka sopivat juuri omaan arkeesi.

  Aktiivisuusrannekkeita myös lapsille

  Aktiivisuusranneke sopii hienosti myös lapselle. Lapsi voi itsekin innostua omasta hyvinvoinnistaan ja lisätä arkiliikunnan määrää huomatessaan, kuinka hauskaa on saavuttaa päivän aktiivisuustavoitteet. Aktiivisuusrannekkeen avulla askeleiden kerryttämisestä tulee kuin peliä, joka tukee lapsen hyvinvointia. Aktiivisuusranneke kulkee lapsen mukana vaivattomasti, eikä ranteessa kiinni oleva kello myöskään pääse tippumaan koulumatkan varrelle. GPS-paikannuksella varustettu aktiivisuusranneke tuo myös mielenrauhaa vanhemmille lapsen kulkiessa omaa tietään.

  Aktiivisuusrannekkeet vertailussa

  Intersportin valikoimasta löydät aktiivisuusrannekkeet eri tarpeisiin. Esimerkiksi Suomalainen Suunto 7 on laadukas ja kovaan käyttöön suunniteltu aktiivisuusranneke, jonka näppärät tuoteominaisuudet helpottavat päivittäisen liikunnan ja aktiivisuuden seurantaa. Olipa lajisi sitten juoksu, retkeily, kiipeily, pyöräily tai uinti, Suunto 7 -aktiivisuusranneke tukee harjoitteluasi ja auttaa sinua viemään suorituksesi uudelle tasolle – se on myös liitettävissä uuteen Suunto-sovellukseen, joka tekee päivittäisen aktiivisuuden seuraamisesta vieläkin helpompaa. Polar Iginte -aktiivisuusrannekkeet  sopivat erinomaisesti aktiiviseen elämäntyylin. Tarkan datan avulla voit hioa suoritustasi ja tehdä treenistäsi entistä laadukkaampaa ja tavoitteellisempaa. Polar Ignite 2 -aktiivisuusranneke suunnittelee treeniaikataulun puolestasi – palautumisesi ja unesi laadun perusteella kello ehdottaa sinulle valmiita treeniohjelmia, jotka on optimoitu kuntosi parantamiseksi.

  Älyranneke auttaa mittaamaan omaa kulutusta

  Intersportin laajasta valikoimasta löydät huippulaadukkaat aktiivisuusrannekkeet, jotka auttavat edistämään hyvinvointiasi. Asiantuntevat myyjämme auttavat löytämään juuri sinun harjoitteluusi sopivan älyrannekkeen lajistasi riippumatta. Tilaa aktiivisuusranneke verkkokaupasta tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-myymälässäsi. Hanki myös muut varusteet suosikkilajisi tueksi – tutustu ulkoilun, retkeilyn ja juoksun lajivalikoimiin.

  Paljonko aktiivisuusrannekkeet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Aktiivisuusrannekkeet-kategorian tuotteet saat hintaan 179.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 229.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat aktiivisuusrannekkeet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Polar Ignite sykemittari - aktiivisuusranneke, Polar Ignite 2 - aktiivisuusranneke ja Polar Ignite bundle - aktiivisuusranneke sekä suosituin merkki on Polar.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: aktiivisuusrannekkeet

  4.67/5

  Perustuu 6 arvosteluun