Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jooga- ja jumppamatot
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (18)
  18 / 18 tuotetta

  Jumppa- ja joogamatot

  Jooga on loistava tapa ylläpitää kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia. Jooga koostuu kolmesta erilaisesta harjoitusmenetelmästä: fyysisistä harjoituksista, tietoisen hengityksen harjoituksista ja ohjatusta rentoutumisesta. Jooga ei ole välineurheilua, vaan keho ja mieli tekevät kaiken työn. Ainoa joogassa tarvittava pakollinen varuste on joogamatto. Joogassa tehtävissä liikkeissä ollaan usein käsien ja jalkojen varassa, jolloin ote ei saa lipsua. Nahkeapintainen joogamatto varmistaa, että saat pidettyä käsien ja jalkojen otteen napakkana liikkeitä suoritettaessa. Myös perinteiset jumppamatot sopivat joogaan, kunhan maton materiaali on koostumukseltaan kiinteä ja sen pinta ei ole liukas. Joogassa käytettävä matto ei turvallisuussyistä saa joustaa tuumaakaan.

  Jooga- ja jumppamattoja löytyy runsaasti erilaisia. Niistä löytyy erilaisia paksuuksia, materiaalivaihtoehtoja ja värejä. Se, millaisen maton valitset, riippuu pitkälti omasta mieltymyksestäsi ja käyttötarkoituksestasi. Kotitreeniin ja venyttelyyn kannattaa valita paksumpi matto, joka vaimentaa iskuja ja tuntuu pehmeältä. Joogaamiseen sopii paremmin ohuempi matto, jonka päällä saa paremman pidon ja tuntuman lattiaan. Joogamatossa on hyvä olla myös kosteutta imevä materiaali, jotta se ei kehon hikoillessa muutu vaarallisen liukkaaksi. Allergikon kannattaa kiinnittää erityistä huomioita jooga- tai jumppamaton materiaaliin – PVC-vapaa matto on yleensä turvallisin valinta yliherkkyydestä kärsiville. PVC-vapaa materiaali on usein myös luonnolle ystävällisempi materiaalivaihtoehto. Jotta joogamattoa olisi helppo kuljettaa, siitä on hyvä löytyä myös näppärä kantonaru.

  Kattavasta valikoimastamme löydät paljon erilaisia laadukkaita ja turvallisia jooga- ja jumppamattoja niin joogan harrastamiseen kuin monipuoliseen kotitreeniinkin. Löydät meiltä myös erilaisia materiaalivaihtoehtoja ja paljon erilaisia värejä. Jos jooga ja jumppa ovat sinun suosikkilajejasi, tutustu myös treenipaitoihin, trikoisiin ja urheiluliiveihin.

  Paljonko jooga- ja jumppamatot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat jooga- ja jumppamatot -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 18 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat jooga- ja jumppamatot -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Yoga matto PVC vapaa - jumppa- ja joogamatto, Energetics YOGA MATTO - jumppa- ja joogamatto ja Casall Exercise 5mm Cushion matto - jumppa- ja joogamatto sekä suosituin merkki on Energetics.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: jooga- ja jumppamatot

  4/5

  Perustuu 17 arvosteluun