Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Jumppa- ja joogamatot

Jooga on loistava tapa ylläpitää kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia. Jooga koostuu kolmesta erilaisesta harjoitusmenetelmästä: fyysisistä harjoituksista, tietoisen hengityksen harjoituksista ja ohjatusta rentoutumisesta. Jooga ei ole välineurheilua, vaan keho ja mieli tekevät kaiken työn. Ainoa joogassa tarvittava pakollinen varuste on joogamatto. Joogassa tehtävissä liikkeissä ollaan usein käsien ja jalkojen varassa, jolloin ote ei saa lipsua. Nahkeapintainen joogamatto varmistaa, että saat pidettyä käsien ja jalkojen otteen napakkana liikkeitä suoritettaessa. Myös perinteiset jumppamatot sopivat joogaan, kunhan maton materiaali on koostumukseltaan kiinteä ja sen pinta ei ole liukas. Joogassa käytettävä matto ei turvallisuussyistä saa joustaa tuumaakaan.

Jooga- ja jumppamattoja löytyy runsaasti erilaisia. Niistä löytyy erilaisia paksuuksia, materiaalivaihtoehtoja ja värejä. Se, millaisen maton valitset, riippuu pitkälti omasta mieltymyksestäsi ja käyttötarkoituksestasi. Kotitreeniin ja venyttelyyn kannattaa valita paksumpi matto, joka vaimentaa iskuja ja tuntuu pehmeältä. Joogaamiseen sopii paremmin ohuempi matto, jonka päällä saa paremman pidon ja tuntuman lattiaan. Joogamatossa on hyvä olla myös kosteutta imevä materiaali, jotta se ei kehon hikoillessa muutu vaarallisen liukkaaksi. Allergikon kannattaa kiinnittää erityistä huomioita jooga- tai jumppamaton materiaaliin – PVC-vapaa matto on yleensä turvallisin valinta yliherkkyydestä kärsiville. PVC-vapaa materiaali on usein myös luonnolle ystävällisempi materiaalivaihtoehto. Jotta joogamattoa olisi helppo kuljettaa, siitä on hyvä löytyä myös näppärä kantonaru.

Kattavasta valikoimastamme löydät paljon erilaisia laadukkaita ja turvallisia jooga- ja jumppamattoja niin joogan harrastamiseen kuin monipuoliseen kotitreeniinkin. Löydät meiltä myös erilaisia materiaalivaihtoehtoja ja paljon erilaisia värejä. Jos jooga ja jumppa ovat sinun suosikkilajejasi, tutustu myös treenipaitoihin, trikoisiin ja urheiluliiveihin.

Paljonko jooga- ja jumppamatot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat jooga- ja jumppamatot -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat jooga- ja jumppamatot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Natural Rubber Pu Matto. - jumppa- ja joogamatto, Casall Exercise matto Comfort 7mm - jumppa- ja joogamatto ja Energetics YOGA MATTO - jumppa- ja joogamatto sekä suosituin merkki on Energetics.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: jooga- ja jumppamatot

4.18/5

Perustuu 11 arvosteluun