Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Treenisäärystimet ja -irtohihat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Treenisäärystimet ja -irtohihat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat OS1st CS6 performance calf sleeve, Pro Touch Kompressiosäärystimet ja OS1st AS6 Performance Arm Sleeve. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on OS1st.

Edullisin tuote kategoriassa on Pro Touch Kompressiosäärystimet, jonka hinta on 12.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 44.90 € - 44.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko treenisäärystimet ja -irtohihat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat treenisäärystimet ja -irtohihat -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 44.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat treenisäärystimet ja -irtohihat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat OS1st CS6 performance calf sleeve, Pro Touch Kompressiosäärystimet ja OS1st AS6 Performance Arm Sleeve sekä suosituin merkki on OS1st.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: treenisäärystimet ja -irtohihat

4.67/5

Perustuu 9 arvosteluun