Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetTreenisäärystimet ja -irtohihat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Treenisäärystimet ja -irtohihat
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Treenisäärystimet ja -irtohihat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Treenisäärystimet ja -irtohihat ja muut Treeniasusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Treenisäärystimet ja -irtohihat verkkokaupassamme ovat Pro Touch Kompressiosäärystimet, Zeropoint Intense 2.0 Compression Calf Sleeve ja Zeropoint Intense 2.0 Arm Sleeve. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Pro Touch.

  Edullisin tuote kategoriassa on Pro Touch Kompressiosäärystimet, jonka hinta on 12.04 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 12.90 € - 39.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko treenisäärystimet ja -irtohihat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Treenisäärystimet ja -irtohihat-kategorian tuotteet saat hintaan 12.04 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat treenisäärystimet ja -irtohihat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Pro Touch Kompressiosäärystimet, Zeropoint Intense 2.0 Compression Calf Sleeve ja Zeropoint Intense 2.0 Arm Sleeve sekä suosituin merkki on Pro Touch.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: treenisäärystimet ja -irtohihat

  4.25/5

  Perustuu 53 arvosteluun