Sisältöön
-20% kaikista vaatteista Plussa-kortilla! Kaikki vaatteet -20% Plussa-kortilla ja koodilla PLUSSA20

Lisäale plussakortilla – kaikki vaatteet -20 %, myös tarjoushinnoista!

Saat nyt koodilla PLUSSA20 ja Plussa-kortilla -20 % alennuksen kaikista valikoimamme vaatteista – myös tarjoushinnoista! Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa su 21.7. asti. Hyödynnä etu ja löydä suosikkituotteesi kesään sekä tulevaan syksyyn!

Verkkokaupassa saat edun Plussa-kortilla ja koodilla: PLUSSA20

 

NAISET MIEHET LAPSETLuistelumonot

Kuuluuko maastohiihto suosikkilajeihisi? Nautitko eniten luisteluhiihdosta? Jos vastauksesi molempiin kysymyksiin on myöntävä, varustearsenaalistasi tulisi löytyä paitsi hyvät luistelusukset, myös hyvät luistelumonot. Hiihtomonoja on yleisesti kahdenlaisia: perinteisen hiihtotyylin tarkoitettuja monoja sekä luistelutyyliin tarkoitettuja monoja. Luistelumonot ovat rakenteeltaan erilaiset kuin perinteisen tyylin monot ­– ne tarjoavat nilkalle paremman tuen silloin, kun jalka liikkuu enemmän sivuttais- ja korkeussuunnassa. Luistelumonot ovat myös perinteisen tyylin monoja jäykemmät niin pohjasta kuin nilkastakin. Jäykempi pohja antaa potkuihin lisää voimaa, mikä on luistelutyylissä olennaista. Koska erityisesti nilkat joutuvat luistelutyylillä hiihtäessä kovalle koetukselle, oikeanlaisten monojen löytäminen on ehdottoman tärkeää. Kaikki parhaiden merkkien monot luisteluhiihtoon löydät Intersportista!

Millaiset luistelumonot sinä haluat löytää? Monojen valinta tulee aina aloittaa varmistamalla, että luistelumonot ovat yhteensopivat suksiesi sidejärjestelmän kanssa. Yleisimpiä tyyppejä ovat luistelumonot SNS ja luistelumonot NNN. Kun oikea sidejärjestelmä on löytynyt, seuraava tärkeä seikka on löytää omaan jalkaan sopiva monomalli. Esimerkiksi monojen lesteissä saattaa olla suuriakin eroja, joten erilaisten mallien vertailu kannattaa tehdä huolella. Itselle sopivaa monomallia etsiessä tulee myös huomioida oma taitotaso sekä oman hiihtoharrastuksen säännöllisyys. Jos hiihdät satunnaisemmin ja olet tasoltasi harrastelija, valitse hieman enemmän topatummat luistelumonot. Mikäli sen sijaan hiihdät aktiivi- tai kilpatasolla, tarvitset kevyemmät ja toppaamattomat monot. Koska luistelumonoja on tarjolla runsaasti erilaisia, ostopäätöstä tehdessä on yleensä hyvä konsultoida asiantuntevaa myyjää. Monoilla on vaikutusta paitsi hiihtokokemuksen nautinnollisuuteen, myös suoritukseen. Väärälaisilla monoilla hiihtäminen on paitsi tehotonta, myös haitaksi jalkojen terveydelle.

Haussa korkealaatuiset ja kestävät luisteluhiihtomonot? Olipa ostoslistallasi naisten luistelumonot tai miesten luistelumonot, Intersportin kattavasta valikoimasta löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät eri sidejärjestelmiin sopivat mallit, kuten NNN-monot luisteluhiihtoon ja SNS-monot luisteluhiihtoon. Meiltä löydät kaikki tunnetut ja luotettavat merkit, kuten Salomon-luistelumonot, Rossignol-luistelumonot, Fischer-luistelumonot ja Technopro-luistelumonot. Kattavan merkkivalikoiman lisäksi saatavilla on myös paljon erilaisia kokoja sekä eri tasoisille hiihtäjille sopivia malleja. Tilaa luistelumonot netistä helposti tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos maastohiihto on intohimosi, muistatahan hankkia myös muut tärkeät varusteet lajiisi? Katso esimerkiksi luistelusukset, hiihtovaatteet ja hiihtovarusteet. Tervetuloa ostoksille!

Paljonko luistelumonot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat luistelumonot -kategorian tuotteet saat hintaan 140.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 849.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 17 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat luistelumonot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fischer Speedmax Skate WS - naisten luisteluhiihtomonot, Fischer Carbonlite Skate - luisteluhiihtomonot ja Salomon S/LAB Carbon Skate prolink - luisteluhiihtomonot sekä suosituin merkki on Fischer.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: luistelumonot

4.8/5

Perustuu 5 arvosteluun