Sisältöön
Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjou... Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETPerinteisen monot kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Perinteisen monot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat McKINLEY Active Pro Prolink - perinteisen hiihtomonot, McKINLEY Active Pro Jr. Prolink - perinteisen hiihtomonot ja McKINLEY Active Pro W Prolink - naisten perinteisen hiihtomonot. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on McKINLEY.

Edullisin tuote kategoriassa on Fischer Snowstar Jr - perinteisen hiihtomonot, jonka hinta on 79.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 79.90 € - 559.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko perinteisen monot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat perinteisen monot -kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 559.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 32 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat perinteisen monot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Active Pro Prolink - perinteisen hiihtomonot, McKINLEY Active Pro Jr. Prolink - perinteisen hiihtomonot ja McKINLEY Active Pro W Prolink - naisten perinteisen hiihtomonot sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: perinteisen monot

4.56/5

Perustuu 9 arvosteluun