Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Perinteisen monot
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (32)
  32 / 32 tuotetta

  Perinteisen monot kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Perinteisen monot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat McKINLEY Active Pro W Prolink - naisten perinteisen hiihtomonot, Salomon CX Prolink - perinteisen hiihtomonot ja Salomon Cx Vitane Prolink - naisten perinteisen hiihtomonot. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on McKINLEY.

  Edullisin tuote kategoriassa on Fischer Snowstar Jr - perinteisen hiihtomonot, jonka hinta on 79.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 79.90 € - 519.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko perinteisen monot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat perinteisen monot -kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 519.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 32 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat perinteisen monot -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Active Pro W Prolink - naisten perinteisen hiihtomonot, Salomon CX Prolink - perinteisen hiihtomonot ja Salomon Cx Vitane Prolink - naisten perinteisen hiihtomonot sekä suosituin merkki on McKINLEY.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: perinteisen monot

  4.5/5

  Perustuu 6 arvosteluun