Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Perinteisen monot
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (30)
  30 / 30 tuotetta

  Perinteisen monot kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Perinteisen monot ja muut Hiihtomonot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Perinteisen monot verkkokaupassamme ovat Salomon RC10 Nocturne Classic pilot - perinteisen hiihtomonot, Salomon RC8 nocturne prolink - perinteisen hiihtomonot ja Fischer Sprint XC JR - nuorten perinteisen hiihtomonot. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

  Edullisin tuote kategoriassa on TECNOPRO Synergy Classic Jr Prolink - nuorten perinteisen hiihtomonot, jonka hinta on 59.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 59.90 € - 499.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko perinteisen monot maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Perinteisen monot-kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 499.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 28 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat perinteisen monot?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon RC10 Nocturne Classic pilot - perinteisen hiihtomonot, Salomon RC8 nocturne prolink - perinteisen hiihtomonot ja Fischer Sprint XC JR - nuorten perinteisen hiihtomonot sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: perinteisen monot

  4.44/5

  Perustuu 9 arvosteluun