Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hiihtosauvat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (58)
  58 / 58 tuotetta
  Hinta verkossa
  1 väri
  Swix
  Quantum 4 TCS Hiihtosauvat
  99,90 €
  59,90 €
  30 pv alin hinta: 79,90 €
  1 väri
  Swix
  Quantum 07 FI Hiihtosauvat
  59,90 €
  40,00 €
  30 pv alin hinta: 40,00 €
  1 väri
  Swix
  Dynamic D2 TCS Hiihtosauvat
  110,00 €
  99,90 €
  30 pv alin hinta: 99,90 €

  Hiihtosauvat kategoriat

  Hiihtosauvat

  Hiihtäjä tarvitsee hyvien suksien ja monojen lisäksi hiihtosauvat. Lumeen pureutuvien hiihtosauvojen avulla hiihtäjä pystyy säätelemään vauhtiaan ladulla. Lisäksi suksisauvat auttavat pysymään tasapainossa. Jotta hiihtosauvat tuntuisivat miellyttäviltä ja tarjoavat parhaan mahdollisen tuen, niiden tulee olla kantajalleen sopivan pituiset. Hiihtosauvojen oikeaan pituuteen vaikuttaa oman pituutesi lisäksi hiihtotyylisi – eli hiihdätkö perinteisellä vai luistelutyylillä. Myös hiihtosauvojen materiaaleissa on eroja, jotka vaikuttavat niiden tuntumaan. Ihanteellisimmillaan hiihtosauvat ovat kevyet, mutta sopivan jämäkät.

  Kun pohdit, onko hiihtosauvojen pituus sinulle sopiva, ne kannattaa asettaa pystyasentoon oman kehon viereen. Perinteisten sauvojen pituus tulee olla noin 0,85 kertaa oma pituus. Tällöin suksisauvat ylettyvät olkapäiden alapuolelle. Luistelusauvojen tulee olla aavistuksen perinteisen tyylin sauvoja pidemmät, eli noin 0,90 kertaa oma pituus. Pystyasennossa luistelusauvat asettuvat siis kasvojen korkeudelle. Jos olet aktiivi- tai kilpahiihtäjä, sauvojen materiaaliin kannattaa kiinnittää enemmän huomioita. Kuntohiihtäjälle ja vasta-alkajalle riittävät myös hieman edullisemmat hiihtosauvat. Aktiivi- tai kilpahiihtäjä tarvitsee enemmän voimaa työntöihin, jolloin sauvojen keveys sekä jäykkyys korostuvat. Kevyet ja jäykät hiilikuitusauvat ovat yleensä arvokkaampia.

  Haluatko löytää hyvät hiihtosauvat? Intersportin kattavasta valikoimasta löydät korkealaatuiset hiihtosauvat erilaisiin hiihtotyyleihin ja taitotasoihin. Olipa sitten vasta hiihtoharrastuksesi alussa tai harjaantuneempi latujen taittaja, löydät meiltä sopivat suksisauvat. Valikoimastamme löydät sekä aikuisten että lasten suksisauvat sekä erilaisia materiaalivaihtoehtoja maastohiihdon huippumerkeiltä. Meiltä löydät esimerkiksi kestävät ja kevyet Swix-hiihtosauvat ja Oneway-hiihtosauvat. Jos hiihtosauvojen oikea pituus mietityttää, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua niiden valinnassa. Tilaa suksisauvat netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut varusteet maastohiihtoon. Tutustu esimerkiksi hiihtosuksiin, hiihtovaatteisiin ja hiihtovarusteisiin.

  Paljonko hiihtosauvat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat hiihtosauvat -kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 400.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 58 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hiihtosauvat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Swix Quantum 4 TCS Hiihtosauvat, Swix Quantum 07 FI Hiihtosauvat ja Swix Quantum Q1 Kit 22/23 Hiihtosauvat (vapaamitta) sekä suosituin merkki on Swix.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: hiihtosauvat

  3.78/5

  Perustuu 9 arvosteluun