Sisältöön
Black Friday! Hyödynnä 20% lisäale vaatteis... Black Friday! Hyödynnä 20% lisäale vaatteista koodilla: BF20 keskiviikosta maanantaihin!
Hyödynnä Black Friday tarjoukset!


Mustan viikon huipputarjoukset valtaavat Intersport-kaupat ja verkon keskiviikosta maanantaihin! 

Lisäksi saat 20 % lisäalennuksen kaikista vaatteista – myös tarjoushinnoista.

Toimi siis nopeasti ja kotiuta suosikkivaatteesi alehinnoin.

Verkkokaupassa saat alennuksen koodilla: BF20. Kaupoissa alennus lasketaan kassalla.

 

TUTUSTU BLACK FRIDAY - TARJOUKSIIN

 

*Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa 23.-28.11.2022. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Sukset
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (89)
  89 / 89 tuotetta
  Parhaat vinkit hiihtoon
  Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
  Rajaa valikoimaa

  Hiihtosukset kategoriat

  Hiihtosukset laajasta valikoimasta

  Hiihtosukset ovat oikein valittuna toimivat ja voit nauttia hiihtämisestä täysin. Maastohiihto on klassinen talvilaji, jossa pääsee nauttimaan vauhdista ja koko kehon treenistä. Hiihtoladulla oikein valitut ja huolletut varusteet ovat avainasemassa. Omaan hiihtotyyliin sopivilla ja sään mukaan voidelluilla suksilla hiihtäminen on tehokasta, helppoa ja miellyttävää. Sen sijaan vääränlaisilla suksilla liikkuminen on raskasta ja vaikeaa. Jos olet vasta aloittamassa hiihtoharrastustasi, suksipaketti on taloudellinen ja helppo valinta. Klassinen perinteisen suksipaketti sisältää sukset, siteet sekä suksisauvat – eli kaiken tarvitsemasi. Kokeneemmalle hiihtäjälle eivät riitä yleensä riitä tavalliset perussukset. Aktiivi- ja kilpahiihtäjien kannattaakin turvautua suksien valinnassa lajitietoisen myyjän apuun.

  Minkälaiset sukset tulee valita?

  Suksista löytyy vaihtoehtoja sekä perinteiseen että vapaaseen tyyliin. Tavalliseen hiihtoharrastukseen sopivat hyvin perinteiset voideltavat sukset tai pitopohjasukset. Suksien valinnassa tulee huomioida erityisesti suksien pituus ja jäykkyys. Vapaaseen tyyliin suunniteltujen luistelusuksien valintaan vaikuttaa erityisesti niiden jäykkyys. Aloittelevalle luisteluhiihtäjälle sopii joustavampi malli, kokeneemmalle aavistuksen jämäkämpi suksimalli. Aloittelijan kannattaa valita helppohoitoiset sukset, joihin käyvät erilaiset pikavoiteet. Aktiivi- ja kilpahiihtäjien sukset vaativat usein tarkempaa huoltoa ja voitelua. Pitopohjasukset eivät tarvitse voitelua, mutta ne tulee muistaa puhdistaa huolellisesti jokaisen hiihtolenkin jälkeen. Kosteus ja lika kuluttavat pitopohjasuksien luonnollista pitoa.

  Minkä pituiset sukset minun kannattaa valita?

  Suksien pituutta miettiessä ensiksi tulee päättää, hiihdätkö perinteisellä- vai luistelutyylillä. Kun olet päättänyt hiihtotyylisi, voit siirtyä suksen valintaan. Luistelusukset valitaan yleensä n. 5 – 15 cm hiihtäjää pidemmäksi, jotta suksi olisi sopivan vakaa hiihtäessä. Perinteisen suksien valintaan nyrkkisääntö on + 15-30 cm hiihtäjän pituuteen, mutta tärkein valintakriteeri on kuitenkin suksen jäykkyys. Pidempi suksi tuo vakautta hiihtämiseen, jos se on valittu oikein painosi mukaan. Hiihtosuksien pituuteen ja valintakriteereihin kannattaa tutustua tarkasti, ja apua saat myös osaavalta henkilökunnaltamme.

  Etsitkö laadukkaita suksia? Intersportin suuresta valikoimasta löydät parhaat sukset ja suksipaketit aloittelijoille ja kokeneemmille hiihtäjille. Olipa mielessäsi sitten luistelusukset, pitopohjasukset, perinteisen sukset tai lasten suksipaketti, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimastamme löydät sukset maastohiihdon huippumerkeiltä, kuten Fischer, Atomic ja Salomon. Kun kaipaat apua juuri sinun hiihtotyyliisi sopivien suksien valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa sukset tai suksipaketti netistä. Valikoimaan voit tutustua myös lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos olet suuntaamassa hiihtoladulle, muista hankkia myös vaatteet ja muut varusteet maastohiihtoon. Tutustu esimerkiksi hiihtovaatteisiin, hiihtomonoihin ja hiihtovarusteisiin.

  Paljonko sukset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat sukset -kategorian tuotteet saat hintaan 50.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 769.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 89 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat sukset -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Rossignol X-ium Skt Wcs S2/r Pro Sk - luistelusukset, Salomon S/Max eSKIN Hard + Shift-in - pitopohjasukset ja Salomon Set Max Eskin M + Shift-in Bdg - pitopohjasukset sekä suosituin merkki on Rossignol.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: sukset

  3.5/5

  Perustuu 4 arvosteluun