Sisältöön
Mid Season Sale Intersportissa! Mid Season Sale Intersportissa! Tarjoukset jopa -50 %
Mid Season Sale Intersportissa! 

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen ja kesään.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä – tarjoukset jopa -50 %.

  

KATSO TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hiihtosukset
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (63)
  63 / 63 tuotetta
  Parhaat vinkit hiihtoon
  Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
  Rajaa valikoimaa

  Hiihtosukset

  Maastohiihto on klassinen talvilaji, jossa pääsee nauttimaan vauhdista ja koko kehon treenistä. Hiihtoladulla oikein valitut ja huolletut varusteet ovat avainasemassa. Omaan hiihtotyyliin sopivilla ja sään mukaan voidelluilla suksilla hiihtäminen on tehokasta, helppoa ja miellyttävää. Sen sijaan vääränlaisilla suksilla liikkuminen on raskasta ja vaikeaa. Jos olet vasta aloittamassa hiihtoharrastustasi, suksipaketti on taloudellinen ja helppo valinta. Klassinen perinteisen suksipaketti sisältää sukset, siteet sekä suksisauvat – eli kaiken tarvitsemasi. Kokeneemmalle hiihtäjälle eivät riitä yleensä riitä tavalliset perussukset. Aktiivi- ja kilpahiihtäjien kannattaakin turvautua suksien valinnassa lajitietoisen myyjän apuun.

  Suksista löytyy vaihtoehtoja sekä perinteiseen että vapaaseen tyyliin. Tavalliseen hiihtoharrastukseen sopivat hyvin perinteiset voideltavat sukset tai pitopohjasukset. Suksien valinnassa tulee huomioida erityisesti suksien pituus ja jäykkyys. Vapaaseen tyyliin suunniteltujen luistelusuksien valintaan vaikuttaa erityisesti niiden jäykkyys. Aloittelevalle luisteluhiihtäjälle sopii joustavampi malli, kokeneemmalle aavistuksen jämäkämpi suksimalli. Aloittelijan kannattaa valita helppohoitoiset sukset, joihin käyvät erilaiset pikavoiteet. Aktiivi- ja kilpahiihtäjien sukset vaativat usein tarkempaa huoltoa ja voitelua. Pitopohjasukset eivät tarvitse voitelua, mutta ne tulee muistaa puhdistaa huolellisesti jokaisen hiihtolenkin jälkeen. Kosteus ja lika kuluttavat pitopohjasuksien luonnollista pitoa.

  Etsitkö laadukkaita suksia? Intersportin suuresta valikoimasta löydät parhaat sukset ja suksipaketit aloittelijoille ja kokeneemmille hiihtäjille. Olipa mielessäsi sitten luistelusukset, pitopohjasukset, perinteisen sukset tai lasten suksipaketti, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimastamme löydät sukset maastohiihdon huippumerkeiltä, kuten Fischer, Atomic ja Salomon. Kun kaipaat apua juuri sinun hiihtotyyliisi sopivien suksien valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa sukset tai suksipaketti netistä. Valikoimaan voit tutustua myös lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos olet suuntaamassa hiihtoladulle, muista hankkia myös vaatteet ja muut varusteet maastohiihtoon. Tutustu esimerkiksi hiihtovaatteisiin, hiihtomonoihin ja hiihtovarusteisiin.

  Paljonko hiihtosukset maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Hiihtosukset-kategorian tuotteet saat hintaan 69.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 699.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 41 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hiihtosukset?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fischer Twin Skin Carbon Soft - pitopohjasukset, Peltonen Infra C Skin 2.0 NIS stiff - pitopohjasukset ja Fischer Twin Skin Pro X-stiff - pitopohjasukset sekä suosituin merkki on Fischer.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: hiihtosukset

  4/5

  Perustuu 3 arvosteluun