Sisältöön

Parhaat vinkit hiihtoon
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Hiihtosukset kategoriat

Hiihtosukset laajasta valikoimasta

Hiihtosukset ovat oikein valittuna toimivat ja voit nauttia hiihtämisestä täysin. Maastohiihto on klassinen talvilaji, jossa pääsee nauttimaan vauhdista ja koko kehon treenistä. Hiihtoladulla oikein valitut ja huolletut varusteet ovat avainasemassa. Omaan hiihtotyyliin sopivilla ja sään mukaan voidelluilla suksilla hiihtäminen on tehokasta, helppoa ja miellyttävää. Sen sijaan vääränlaisilla suksilla liikkuminen on raskasta ja vaikeaa. Jos olet vasta aloittamassa hiihtoharrastustasi, suksipaketti on taloudellinen ja helppo valinta. Klassinen perinteisen suksipaketti sisältää sukset, siteet sekä suksisauvat – eli kaiken tarvitsemasi. Kokeneemmalle hiihtäjälle eivät riitä yleensä riitä tavalliset perussukset. Aktiivi- ja kilpahiihtäjien kannattaakin turvautua suksien valinnassa lajitietoisen myyjän apuun.

Minkälaiset sukset tulee valita?

Suksista löytyy vaihtoehtoja sekä perinteiseen että vapaaseen tyyliin. Tavalliseen hiihtoharrastukseen sopivat hyvin perinteiset voideltavat sukset tai karvapohjasukset. Suksien valinnassa tulee huomioida erityisesti suksien pituus ja jäykkyys. Vapaaseen tyyliin suunniteltujen luistelusuksien valintaan vaikuttaa erityisesti niiden jäykkyys. Aloittelevalle luisteluhiihtäjälle sopii joustavampi malli, kokeneemmalle aavistuksen jämäkämpi suksimalli. Aloittelijan kannattaa valita helppohoitoiset sukset, joihin käyvät erilaiset pikavoiteet. Aktiivi- ja kilpahiihtäjien sukset vaativat usein tarkempaa huoltoa ja voitelua. Pitopohjasukset eivät tarvitse voitelua, mutta ne tulee muistaa puhdistaa huolellisesti jokaisen hiihtolenkin jälkeen. Kosteus ja lika kuluttavat pitopohjasuksien luonnollista pitoa.

Minkä pituiset sukset minun kannattaa valita?

Suksien pituutta miettiessä ensiksi tulee päättää, hiihdätkö perinteisellä- vai luistelutyylillä. Kun olet päättänyt hiihtotyylisi, voit siirtyä suksen valintaan. Luistelusukset valitaan yleensä n. 5 – 15 cm hiihtäjää pidemmäksi, jotta suksi olisi sopivan vakaa hiihtäessä. Perinteisen suksien valintaan nyrkkisääntö on + 15-30 cm hiihtäjän pituuteen, mutta tärkein valintakriteeri on kuitenkin suksen jäykkyys. Pidempi suksi tuo vakautta hiihtämiseen, jos se on valittu oikein painosi mukaan. Hiihtosuksien pituuteen ja valintakriteereihin kannattaa tutustua tarkasti, ja apua saat myös osaavalta henkilökunnaltamme.

Etsitkö laadukkaita suksia? Intersportin suuresta valikoimasta löydät parhaat sukset ja suksipaketit aloittelijoille ja kokeneemmille hiihtäjille. Olipa mielessäsi sitten luistelusukset, pitopohjasukset, perinteisen sukset tai lasten suksipaketti, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimastamme löydät sukset maastohiihdon huippumerkeiltä, kuten Fischer, Atomic ja Salomon. Kun kaipaat apua juuri sinun hiihtotyyliisi sopivien suksien valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa sukset tai suksipaketti netistä. Valikoimaan voit tutustua myös lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos olet suuntaamassa hiihtoladulle, muista hankkia myös vaatteet ja muut varusteet maastohiihtoon. Tutustu esimerkiksi hiihtovaatteisiin, hiihtomonoihin ja hiihtovarusteisiin.

Paljonko sukset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat sukset -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 879.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 97 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat sukset -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Cx Eskin Hard + Shift Bdg - pitopohjasukset, Fischer SPEEDMAX Helium Skate Plus STIFF - luistelusukset ja Salomon RC eSKIN Junior Pm Plk Acc Jr - nuorten pitopohjasukset sekä suosituin merkki on Salomon.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: sukset

4.33/5

Perustuu 3 arvosteluun