Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Hiihtosauvojen varaosat

Hiihtosauvojen varaosat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Hiihtosauvojen varaosat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Swix RDHH100 Teroitusviila rullapiikeille - sommat, Swix Pro Fit TCS Quick Release - hihnat ja Swix Profit 3D - hihnat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Swix.

Edullisin tuote kategoriassa on Swix TBS White Pendulum - sommat, jonka hinta on 15.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 69.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko hiihtosauvojen varaosat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat hiihtosauvojen varaosat -kategorian tuotteet saat hintaan 15.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat hiihtosauvojen varaosat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Swix RDHH100 Teroitusviila rullapiikeille - sommat, Swix Pro Fit TCS Quick Release - hihnat ja Swix Profit 3D - hihnat sekä suosituin merkki on Swix.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: hiihtosauvojen varaosat

3/5

Perustuu 1 arvosteluun