Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Hiihtosauvojen varaosat

Hiihtosauvojen varaosat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Hiihtosauvojen varaosat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Swix 97L HM,10mm - sommat, Swix Triac 3.0 Pro TCS - hihnat ja Swix Swix Triac 3.0 Handle - kahvat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Swix.

Edullisin tuote kategoriassa on Swix 97L HM,10mm - sommat, jonka hinta on 13.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 14.90 € - 69.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko hiihtosauvojen varaosat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat hiihtosauvojen varaosat -kategorian tuotteet saat hintaan 13.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat hiihtosauvojen varaosat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Swix 97L HM,10mm - sommat, Swix Triac 3.0 Pro TCS - hihnat ja Swix Swix Triac 3.0 Handle - kahvat sekä suosituin merkki on Swix.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: hiihtosauvojen varaosat

4/5

Perustuu 2 arvosteluun