Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Perinteisen sukset

Hiihto on tehokasta ja hauskaa – kunhan suuntaat oikeanlaisilla varusteilla ladulle. Sukset ovat hiihtäjän tärkein varuste – ne tulee valita oman hiihtotyylin, taitotason, pituuden ja ruumiinrakenteen mukaan. Sukset jaotellaan hiihtotyylin mukaan perinteisesti kahteen ryhmään: perinteisen suksiin ja vapaan tyylin suksiin, eli luistelusuksiin. Jos olet vasta hiihtoharrastuksesi alkutaipaleella, perinteisen sukset ovat hyvä vaihtoehto. On toki myös kokeneempia hiihdon harrastajia, jotka ovat mieltyneet enemmän perinteiseen tyyliin. Perinteisen sukset ovat yleensä voideltavia, mikä tulee huomioida niiden valinnassa. Saatavilla on nykyisin myös pitopohjasuksia, jotka eivät tarvitse ollenkaan pitovoitelua. Olitpa sitten ensikertalainen tai harjaantuneempi hiihtäjä, sopivien suksien valinnassa kannattaa turvautua aina asiantuntevan myyjän neuvoihin.

Itselle sopivia suksin valintaan vaikuttaa perinteisten suksien pituus, jäykkyysaste ja itselle sopiva pitopohja. Oikeaa pituutta arvioidessa perinteisen sukset saavat pystyasennossa olla noin 15-20 cm pitemmät kuin hiihtäjä. Lapsille suksia ostaessa niin sanottua kasvuvaraa ei kannata jättää, sillä liian pitkät sukset ovat lapselle vaikeasti hallittavat. Perinteisen hiihtotyylin tekniikan vuoksi suksien oikea jäykkyysaste on tärkeässä roolissa – sitä arvioidessa kannattaa kääntyä myyjän puoleen. Ladulla on vaikea päästä eteenpäin, mikäli sukset eivät liian jäykkyyden vuoksi kosketa alustaa. Liian löysät sukset sen sijaan lipsuvat helposti ylämäissä. Pitopohjasuksia valitessa kannattaa vertailla erilaisia pitovaihtoehtoja sen mukaan, oletko aloittelija vai kokeneempi latujen sankari.

Etsitkö hyviä perinteisen tyylin suksia? Intersportin suuresta valikoimasta löydät parhaat perinteisen sukset kaiken tasoisille maastohiihdon harrastajille. Olipa mielessäsi sitten voideltavat sukset, lasten sukset tai pitopohjasukset, meiltä löydät etsimäsi helposti. Valikoimastamme löydät sukset maastohiihdon huippumerkeiltä, kuten Fischer, Rossignol ja Salomon. Oikean pituuden ja jäykkyyden valinnassa sinua avustavat asiantuntevat myyjämme. Tilaa perinteisen sukset netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassa. Ennen kuin suuntaat ladulle, muista hankkia myös muut vaatteet- ja varusteet maastohiihtoon. Tutustu esimerkiksi hiihtovaatteisiin, hiihtomonoihin ja hiihtovarusteisiin.

Paljonko perinteisen sukset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat perinteisen sukset -kategorian tuotteet saat hintaan 50.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 869.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 63 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat perinteisen sukset -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Cx Eskin Hard + Shift Bdg - pitopohjasukset, Salomon RC eSKIN Junior Pm Plk Acc Jr - nuorten pitopohjasukset ja Fischer Twin Skin Comp Stiff -setti Turnamic CL siteellä - pitopohjasukset sekä suosituin merkki on Salomon.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: perinteisen sukset

4.33/5

Perustuu 3 arvosteluun