Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hiihtokäsineet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (35)
  35 / 35 tuotetta
  2 väriä
  Halti
  XC Touring käsineet - hiihtohanskat
  39,90 €
  29,90 €
  30 pv alin hinta: 29,90 €
  Hinta verkossa
  1 väri
  Hestra
  Comfort Tracker hiihtohanska - hiihtohanskat
  69,90 €
  49,90 €
  30 pv alin hinta: 69,90 €
  Hinta verkossa
  1 väri
  Swix
  Marka Glove W Hiihtohanskat
  50,00 €
  39,90 €
  30 pv alin hinta: 50,00 €
  Vastuullinen valinta
  2 väriä
  Lillsport
  Taro Thermo Glove - hiihtohanskat
  49,90 €
  39,90 €
  30 pv alin hinta: 39,90 €
  Hinta verkossa
  1 väri
  Hestra
  XC Primaloft hiihtorukkanen W - naisten hiihtohanskat
  69,90 €
  49,90 €
  30 pv alin hinta: 69,90 €
  Hinta verkossa
  1 väri
  Swix
  Blizzard Mitt Hiihtorukkaset - hiihtohanskat
  50,00 €
  39,90 €
  30 pv alin hinta: 50,00 €
  Hinta verkossa
  1 väri
  Hestra
  Comfort Tracker 3-sormikas - hiihtohanskat
  69,90 €
  49,90 €
  30 pv alin hinta: 69,90 €

  Hiihtohanskat ja hiihtokäsineet

  Maastohiihto on tehokas ja nautinnollinen laji – kunhan valitset oikeanlaiset vaatteet ja varusteet. Ladulle sonnustaudutaan päästä varpaisiin hengittäviin, joustaviin, istuviin ja säänkestäviin vaatteisiin ­– asusteita unohtamatta. Jotta kädet eivät paleltuisi hiihtolenkillä, kannattaa hankkia lajiin sopivat hiihtohanskat. Hyvät hiihtokäsineet suojaavat kylmyydeltä, sateelta ja tuulelta. Kuten muunkin hiihtovaatetuksen, myös hanskojen tulee olla hengittävät. Hyvät hiihtohanskat ovat kosteutta siirtävää teknistä materiaalia, joka hylkii sekä tuulta että vettä. Hanskojen kämmenosa on hiihtäessä kovimmalla koetuksella, joten sen tulisi olla lämmintä ja kosteallakin kelillä pitävää nahkaa tai keinonahkaa. Kylmän ilman pitämiseksi poissa iholta, hanskojen tulee olla varusteltu napakoilla resoreilla. Jotta suksisauvoista saa hyvän otteen, sirot hiihtosormikkaat ovat usein rukkasia näppärämpi vaihtoehto.

  Intersportista löydät tyylikkäät ja toimivat hiihtohanskat parhailta brändeiltä. Löydät meiltä naisten hiihtohanskat, miesten hiihtohanskat ja lasten hiihtohanskat. Valikoimastamme löydät esimerkiksi korkealaatuiset Rukka-hiihtohanskat ja Hestra-hiihtohanskat. Tilaa hiihtohanskat netistä tai osta ne lähimmästä Intersport-kaupastasi. Tutustu myös muihin hiihtovaatteisiin ja -varusteisiin: hiihtotakkeihin, hiihtohousuihin, hiihtosuksiin ja hiihtomonoihin.

  Paljonko hiihtokäsineet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat hiihtokäsineet -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 35 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hiihtokäsineet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti XC Touring käsineet - hiihtohanskat, Hestra Comfort Tracker hiihtohanska - hiihtohanskat ja Swix Marka Glove W Hiihtohanskat sekä suosituin merkki on Halti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: hiihtokäsineet

  4.5/5

  Perustuu 72 arvosteluun