Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetHiihtopuvut

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hiihtopuvut
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (6)
  6 / 6 tuotetta

  Hiihtopuku

  Jotta hiihdosta voisi nauttia parhaalla mahdollisella tavalla, ladulle kannattaa valita vaatteet ja varusteet erityisen huolellisesti. Vaatetuksen kannalta maastohiihto on haasteellinen laji, sillä kylmistä talviolosuhteista huolimatta lajissa tulee lähes poikkeuksetta hiki. Jotta olo pysyisi mukavana pitkälläkin hiihtolenkillä, on lämmin, säänkestävä ja hengittävä vaatetus ehdoton. Paras tapa varustautua ladulle on pukeutumalla kerroksittain sään mukaan. Jotta iho pysy lämpimänä ja kuivana, alimmaiseksi kerrokseksi valitaan ohut tekninen tai merinovillainen alusasu. Aluskerroksen päälle puetaan lämpötilan mukaan yksi tai useampi ilmava ja lämmin välikerros. Päällimmäiseksi kerrokseksi puetaan vettä ja tuulta hylkivä hiihtoasu. Hiihtoasuun kuuluu sekä takki että esimerkiksi henkseleillä varustellut housut.

  Hyvä hiihtoasu on säänkestävä, lämmin ja hengittävä. Paras materiaali on yleensä ohut ja joustava softshell, joka sekä suojaa että päästää läpi iholta erittyvän kosteutta. Hiihdossa kehon liikeradat ovat suuria, joita hiihtoasun tulee myötäillä. Hyvä hiihtopuku onkin yleensä varusteltu erittäin joustavalla ja hengittävällä materiaalilla kainaloista, selästä ja housujen takaosasta. Jotta hiihtoasun housut pysyvät napakasti paikallaan vauhdikkaassakin menossa, niistä on hyvä löytyä napakat henkselit. Raskaat ja turhan väljät urheiluvaatteet eivät toimi nopeatempoisissa lajeissa – siksi myös hiihtoasun istuvuuden tulee olla vartaloa myötäilevä. Oikeaa kokoa arvioidessa kannattaa kuitenkin aina huomioida alle puettavat välikerrokset. Liian tiukan hiihtopuvun sisään ei jää ollenkaan ilmaa, jolloin se ei lämmitä pakkaskelillä.

  Etsitkö toimivaa ja tyylikästä hiihtopukua? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki korkealaatuiset hiihtopuvut parhailta merkeiltä. Olipa mielessäsi sitten naisten hiihtoasu, miesten hiihtoasu tai lasten hiihtoasu – meiltä löydät parhaat mallit ja laajan kokovalikoiman. Valikoimastamme löydät tunnetut brändit, kuten Craft-hiihtopuvut ja Halti-hiihtopuvut. Mikäli kaipaat neuvoja juuri sinun käyttöösi parhaiten soveltuvan puvun valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään parhaan vaihtoehdon. Tilaa hiihtopuku netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista tutustua myös muihin hiihtovaatteisiin ja -varusteisiin: hiihtotakkeihin, hiihtohousuihin, hiihtosuksiin ja hiihtomonoihin.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.