Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Rullasukset
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (15)
  15 / 15 tuotetta

  Rullasukset kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Rullasukset ja muut Hiihto-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Rullasukset verkkokaupassamme ovat Swix SWIX TRIAC CARBON CLASSIC -rullasukset - perinteisen rullaukset, Swix Swix Roadline Classic rullasukset - perinteisen rullaukset ja Vauhti Vauhti Skate PSS rullasukset - rullaluistelusukset. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Swix.

  Edullisin tuote kategoriassa on Swix Skate S5 PRO -rullasukset - rullaluistelusukset, jonka hinta on 169.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 179.00 € - 519.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko rullasukset maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Rullasukset-kategorian tuotteet saat hintaan 169.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 519.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat rullasukset?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Swix SWIX TRIAC CARBON CLASSIC -rullasukset - perinteisen rullaukset, Swix Swix Roadline Classic rullasukset - perinteisen rullaukset ja Vauhti Vauhti Skate PSS rullasukset - rullaluistelusukset sekä suosituin merkki on Swix.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.