Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Rullasukset kategoriat

Rullasukset kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Rullasukset-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Fischer RCS Skate SET - rullaluistelusukset, Vauhti Vauhti Skate PSS rullasukset - rullaluistelusukset ja Swix Swix Roadline Classic - perinteisen rullaukset. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Fischer.

Edullisin tuote kategoriassa on Swix Skating Wheel Medium - rullaluistelusukset, jonka hinta on 69.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 99.90 € - 429.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko rullasukset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat rullasukset -kategorian tuotteet saat hintaan 69.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 429.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat rullasukset -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fischer RCS Skate SET - rullaluistelusukset, Vauhti Vauhti Skate PSS rullasukset - rullaluistelusukset ja Swix Swix Roadline Classic - perinteisen rullaukset sekä suosituin merkki on Fischer.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.