Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Perinteisen rullasukset

Perinteisen rullasukset kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Perinteisen rullasukset-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Fischer RCS Skate SET, Vauhti Vauhti Skate PSS rullasukset ja Swix Skating Wheel Medium. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Fischer.

Edullisin tuote kategoriassa on Swix Skating Wheel Medium, jonka hinta on 69.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 99.90 € - 429.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko perinteisen rullasukset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat perinteisen rullasukset -kategorian tuotteet saat hintaan 69.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 429.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat perinteisen rullasukset -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fischer RCS Skate SET, Vauhti Vauhti Skate PSS rullasukset ja Swix Skating Wheel Medium sekä suosituin merkki on Fischer.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.