Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

Perinteisen rullasukset

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Perinteisen rullasukset
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (16)
  16 / 16 tuotetta

  Perinteisen rullasukset kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Perinteisen rullasukset-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Vauhti Vauhti Skate PSS rullasukset, Vauhti Vauhti Classic Carbon 730 Wide ja Swix SWIX TRIAC CARBON SKATE -rullasukset. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Vauhti.

  Edullisin tuote kategoriassa on Swix Swix Front RCT Wheel Classic, jonka hinta on 99.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 109.00 € - 599.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko perinteisen rullasukset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat perinteisen rullasukset -kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 599.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat perinteisen rullasukset -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Vauhti Vauhti Skate PSS rullasukset, Vauhti Vauhti Classic Carbon 730 Wide ja Swix SWIX TRIAC CARBON SKATE -rullasukset sekä suosituin merkki on Vauhti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.