Sisältöön
Kesäale käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 ... Kesäale on käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETPerinteisen rullasukset

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Perinteisen rullasukset
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (15)
  15 / 15 tuotetta

  Perinteisen rullasukset kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Perinteisen rullasukset ja muut Rullasukset-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Perinteisen rullasukset verkkokaupassamme ovat Swix SWIX TRIAC CARBON CLASSIC -rullasukset, Swix Swix Roadline Classic rullasukset ja Vauhti Vauhti Skate PSS rullasukset. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Swix.

  Edullisin tuote kategoriassa on Swix Skate S5 PRO -rullasukset, jonka hinta on 169.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 179.00 € - 519.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko perinteisen rullasukset maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Perinteisen rullasukset-kategorian tuotteet saat hintaan 169.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 519.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat perinteisen rullasukset?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Swix SWIX TRIAC CARBON CLASSIC -rullasukset, Swix Swix Roadline Classic rullasukset ja Vauhti Vauhti Skate PSS rullasukset sekä suosituin merkki on Swix.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.