Sisältöön

Jääkiekko varustekassi

Jääkiekko on laji, johon tarvitaan runsas määrä erilaisia varusteita. Kenttäpelaajien varustearsenaaliin kuuluvat jääkiekkoluistimet, maila, suojat, kypärä ja peliasu. Maalivahdin paikalla pelaavien varustevalikoima on kenttäpelaajiakin laajempi. Jotta tarvittavat varusteet saa kuljetettua mukavasti ja kätevästi harjoituksiin ja peleihin, jokainen kiekkoilija tarvitsee tilavan ja kestävän varustekassin. Olitpa sitten aktiivitason pelaaja tai junioripelaaja, korkealaatuiseen varustekassiin sijoittaminen kannattaa. Hyvä kassi kestää kovaakin käyttöä ja auttaa säilyttämään varusteiden käyttöiän pitkänä.

Millainen jääkiekko-varustekassi on sinulle sopivin? Hyvä varuskassi on omaan tarpeeseen nähden riittävän tilava, kestävä ja tukevilla kantohihnoilla varusteltu. Paras varustekassi jääkiekkoon on valmistettu vedenpitävästä materiaalista. Vesitiiviiseen kassiin voi huoletta laittaa kosteatkin varusteet. Vesitiivis materiaali myös suojaa varusteita ulkoa tulevalta kosteudelta. Hyvä jääkiekko-varustekassi valitaan aina oman tilantarpeen mukaan. Suurempaa välinemäärää varten kannattaa hankkia perässä vedettävä rullakassi-varustekassi. Kevyemmälle varustearsenaalille riittää yleensä perinteinen urheilukassi, tilava urheilureppu tai kätevä putkikassi.

Mistä parhaat varustekassit jääkiekkoon? Olipa mielessäsi varustekassi rullilla, kompakti putkikassi tai klassinen urheilukassi, Intersportin suuresta valikoimasta löydät etsimäsi. Meiltä löydät kaikki parhaat merkit, kuten Bauer-varustekassit ja CCM-varustekassit. Valikoimasta löydät paljon erilaisia malleja, joista löytyy vaihtoehtoja kaikenlaisten pelaajien tarpeisiin. Tilaa jääkiekko-varustekassi netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Kaupassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme, jotka auttavat sinua sopivimman mallin ja koon valinnassa. Muista hankkia myös muut tärkeät varusteet jääkiekkoon: katso esimerkiksi jääkiekkoluistimet, mailat, kypärät ja suojat. Tervetuloa ostoksille!

Paljonko varustekassit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat varustekassit -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 189.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 24 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat varustekassit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM Elite Wheel Bag 36" - varustekassi, CCM 490 PLAYER WHEELED BACKPACK - varustekassi ja CCM 440 PLAYER PREMIUM BAG - varustekassi sekä suosituin merkki on CCM.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: varustekassit

5/5

Perustuu 1 arvosteluun