Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Jalkapallosukat

Jalkapallo on laji, johon ei tarvita suurta määrää varusteita. Kovan fyysisen kunnon ja voitontahdon lisäksi jalkapalloilijan tärkein työväline ovat jalat. Ei siis ole yhden tekevää, millaiset jalkapallokengät valitset. Jos panostat laadukkaisiin ja täydellisesti istuviin jalkapallokenkiin, sinun tulisi valita huolellisesti myös niiden sisälle tulevat jalkapallosukat. Jalkapallosukat suojaavat sääriä naarmuilta ja pehmentävät niihin kohdistuvia iskuja – ne myös pitävät säärisuojat napakasti paikoillaan. Kun panostat laadukkaisiin ja suojaaviin jalkapallosukkiin, voit keskittyä täysillä suoritukseesi viheriöllä.

Jalkapallosukkien tulee ylettyä pituudeltaan hieman polvien alapuolelle, jotta ne peittävät säärisuojat kauttaaltaan ja suojaavat mahdollisimman hyvin koko säärtä. Jalkapallosukkien tulisi olla valmistettu teknisestä materiaalista, joka siirtää kosteutta pois iholta ja pitää jalat raikkaina hiostavimmissakin pelitilanteissa. Optimaalinen jalkapallosukka sekä joustaa ja tukee oikeista paikoista. Jotta pelaajan sääret pysyvät turvassa vauhdikkaissakin yhteenotoissa, jalkapallosukan varsiosan tulisi rakenteeltaan olla pehmustettu. Koska jalkapallosukat ovat usein kovassa käytössä, niiden tulisi kestää runsaampaakin konepesua ilman, että niiden tekniset ominaisuudet heikkenevät. Jotta yksittäisten sukkien käyttöikä pitenee, jokaisella palloilijalla tulisi olla varastossa useammat laadukkaat jalkapallosukat.

Suuresta jalkapallovalikoimastamme löydät laadukkaat, kestävät ja tyylikkäät jalkapallosukat. Löydät meiltä sekä aikuisten että lasten jalkapallosukat laadukkailta huippumerkeiltä, kuten Nike. Olitpa sitten aloitteleva jalkapallon pelaaja tai aktiivisesti pelaava palloilun ammattilainen, löydät meiltä itsellesi sopivat jalkapallosukat, jotka muodostavat täydellisen tiimin jalkapallokenkiesi kanssa. Kun tarvitset apua itsellesi sopivien jalkapallosukkien valintaan, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi helposti. Kun olet löytänyt täydelliset jalkapallosukat, muista päivittää kuntoon myös muut jalkapallovaatteet ja jalkapallovarusteet, kuten jalkapallokengät, jalkapallohousut ja säärisuojat.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.