Sisältöön

Kyynärpäätuet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Kyynärpäätuet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat OS1st ES6 Elbow Bracing Sleeve - kyynärpäätuki, Mc David 481R neopreenikyynärtuki - kyynärpäätuki ja Mc David 486 tenniskyynärpäätuki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on OS1st.

Edullisin tuote kategoriassa on Mc David 486 tenniskyynärpäätuki, jonka hinta on 23.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 34.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko kyynärpäätuet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kyynärpäätuet -kategorian tuotteet saat hintaan 23.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 34.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat kyynärpäätuet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat OS1st ES6 Elbow Bracing Sleeve - kyynärpäätuki, Mc David 481R neopreenikyynärtuki - kyynärpäätuki ja Mc David 486 tenniskyynärpäätuki sekä suosituin merkki on OS1st.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.