Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kyynärpäätuet
 • Kohderyhmä
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta

  Kyynärpäätuet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Kyynärpäätuet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Mc David 481R neopreenikyynärtuki - kyynärpäätuki, Mc David 486 tenniskyynärpäätuki ja Mc David 512R elastinen kyynärtuki - kyynärpäätuki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Mc David.

  Edullisin tuote kategoriassa on Mc David 512R elastinen kyynärtuki - kyynärpäätuki, jonka hinta on 17.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 23.90 € - 34.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko kyynärpäätuet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat kyynärpäätuet -kategorian tuotteet saat hintaan 17.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 34.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat kyynärpäätuet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Mc David 481R neopreenikyynärtuki - kyynärpäätuki, Mc David 486 tenniskyynärpäätuki ja Mc David 512R elastinen kyynärtuki - kyynärpäätuki sekä suosituin merkki on Mc David.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.