Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetJoogahousut

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Joogahousut
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (38)
  38 / 38 tuotetta
  1 väri
  Kari Traa
  Vilde Tights
  59.00 €

  Joogahousut

  Joogahousujen on tärkeää istua hyvin, olla mukavat ja joustaa. Näin takaat itsellesi mukavan joogasession. On myös hyvä tietää millaista joogaa aikoo harjoittaa ja tutustua etukäteen vaatetukseen liittyviin suosituksiin. Esimerkiksi hitaassa yin-joogassa mukavat ja rennot housut ovat tärkeät, astanga- ja vinyasajoogassa sopii joustavat ja ihonmyötäiset housut ja ilmajoogaan suositellaan pitkiä housuja mahdollisten hankaumien estämiseksi.

  Intersportilta löytyy laajalti erilaisia trikoita ja joogahousuja, joiden avulla joogaharjoitukset sujuvat rennosti ja mukavasti. Valikoimasta löytyy kauniita kuviollisia trikoita sekä polvipituisia ja korkeavyötäröisiä trikoita. Muista myös hankkia omaan joogaharjoitteluusi sopiva joogapaita ja laadukas joogamatto, jonka ansiosta voit nauttia joogaharjoituksestasi täysillä!

  Tutustu Intersportin monipuoliseen valikoimaan verkossa tai lähimmässä Intersport-myymälässäsi!

  Paljonko joogahousut maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Joogahousut-kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 89.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 28 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat joogahousut?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Röhnisch Nora Lasting Pants W, Röhnisch Gloss Effect Tights ja Puma Train Seamless High Waist 7/8 Tights sekä suosituin merkki on Röhnisch.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: joogahousut

  4.22/5

  Perustuu 27 arvosteluun