Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Joogahousut

Joogahousujen on tärkeää istua hyvin, olla mukavat ja joustaa. Näin takaat itsellesi mukavan joogasession. On myös hyvä tietää millaista joogaa aikoo harjoittaa ja tutustua etukäteen vaatetukseen liittyviin suosituksiin. Esimerkiksi hitaassa yin-joogassa mukavat ja rennot housut ovat tärkeät, astanga- ja vinyasajoogassa sopii joustavat ja ihonmyötäiset housut ja ilmajoogaan suositellaan pitkiä housuja mahdollisten hankaumien estämiseksi.

Intersportilta löytyy laajalti erilaisia trikoita ja joogahousuja, joiden avulla joogaharjoitukset sujuvat rennosti ja mukavasti. Valikoimasta löytyy kauniita kuviollisia trikoita sekä polvipituisia ja korkeavyötäröisiä trikoita. Muista myös hankkia omaan joogaharjoitteluusi sopiva joogapaita ja laadukas joogamatto, jonka ansiosta voit nauttia joogaharjoituksestasi täysillä!

Tutustu Intersportin monipuoliseen valikoimaan verkossa tai lähimmässä Intersport-myymälässäsi!

Paljonko joogahousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat joogahousut -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 89.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 40 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat joogahousut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Olivia W Housut, Energetics Pulse Tights W ja Energetics Onna 7/8 W Se sekä suosituin merkki on Energetics.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: joogahousut

4.53/5

Perustuu 55 arvosteluun